NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

Geriausia 2004 metų žaidėja - J.Žvinklytė
19. Gruodis 2004, 21:39

Šeštadienį Šiauliuose surengtose metų pabaigtuvėse buvo paskelbti ir apdovanoti geriausi 2004 metų Lietuvos žolės riedulio žaidėjai, treneriai, teisėjai, fanai ir žurnalistai.


Jūratė Žvinklytė veržiasi prie "Gintros-Universiteto" vartų.
Kaip visada didžiausią susidomėjimą kelia geriausios šalies riedulininkės rinkimai. Šioje kategirijoje šiemet visų Lietuvos klubų atstovai paminėjo 13 riedulininkių, o nugalėjo 34 taškus surinkusi Vilniaus HFTC puolėja Jūratė Žvinklytė. 2-3 vietas pasidalino po 26 taškus surinkusios abiejų stipriausių šalies klubų kapitonės - Rasa Čepienė (HFTC) ir Vaida Povilaitytė (Šiaulių "Gintra-Universitetas"). Toliau išsirikiavo Virginija Čaikauskienė (17), Dovilė Jakaitė (15), Aušra Janutaitė ir Aurelija Griškutė (po 14), Indrė Tavoraitė (6), Vilija Taralienė ir Evelina Raginskaitė (po 4), Sigita Vitginienė (3), Renata Matjušaitytė (2) ir vienintelė šioje kategorijoje paminėta ne HFTC ar "Gintros-Universiteto" žaidėja Eglė Lekytė (1) iš Širvintų "Intos".

Geiriausia iki 21 metų amžiaus riedulininke išrinkta D.Jakaitė, šioje kategorijoje surinkusi 26 balus. Po jos liko Aurelija Griškutė (25) ir Vaida Povilaitytė (18). D.Jakaitei nedaug trūko, kad nugalėtų ir tarp 18-mečių riedulininkių. Šioje kategorijoje ji ir "Kelmės" vartininkė Arūnė Paulavičiūtė surinko po 19 taškų, tačiau prizas atiteko Paulavičiūtei, nes D.Jakaitė jau buvo apdovanota kaip vyresnių žaidėjų kategorijos nugalėtoja. Trečia vieta šioje kategorijoje atiteko Linai Simonaitytei (15 taškų). Geriausia iki 16 metų amžiaus riedulininke išrinkta trenerės Genutės Juodienės dukra Jūratė Juodytė. Ji surinko 33 balus ir aplenkė Rūtą Jankauskaitę (19) bei Audronę Selevaitę (12).

Geriausiu Lietuvos 2004 metų riedulininku išrinktas "Panevėžio" lyderis Valentinas Jankevičius, surinkęs 22 taškus. Po jo liko kitas panevėžietis Audrius Galinauskas (14) ir Jaroslavas Suchockis (13) iš Vilniaus "Žuvėdros-Tauro". J.Suchockis atsigriebė geriausių iki 21 metų amžiaus žaidėjų kategorijoje su 15 taškų aplnekę Igorį Panfilovą (15) ir Artūras Zaleckį (8).

Geriausio 2004 metų trenerio titulas atiteko "Gintros-Universiteto" strategui Vaidotui Vaičeliūnui. Jis surinko 44 taškus ir aplenkė Genutė Juodienę (41) iš Šiaulių "Klevo" bei Redą Zubavičienę (34) iš "Kelmės".

Geriausio metų teisėjo rinkimuose niekas neprilygo širvintiškiui Romui Chmeliauskui (61 taškas), aplenkusiam vilniečius Virginiją Čaikauskienę (36) ir Mindaugą Navicką (29).

Taip pat klubų atstovai išrinko, jų nuomone, daugiausiai dėmesio žolės rieduliui skiriančius žurnalistus. Daugiausiai balsų surinko "Lietuvos žinių" apžvalgininkas Dalius Matvejevas (34), "Sporto" apžvalgininkė Marytė Marcinkevičiūtė (28) ir 5 kanalo žurnalistas Modestas Krukauskas bei "Širvintos" apžvalgininkas Gintaras Bielskis (po 10). Žiniasklaidos atstovai bus apdovanoti per artimiausią Lietuvos žolės riedulio spaudos konferenciją.

Antrus metus rengti ir geriausių fanų rinkimai, tačiau šį kartą juose nugalėjo ne atskiri asmenys, o grupės. Šiaulių "Klevo" ir "Gintros-Universiteto" klubų balsų dėka pirmoji vieta atiteko Vilniaus fanams, antroji - Šiaulių fanams.

Geriausių sportininkų ir trenerių pagerbimas šeštadienio vakarą įvyko Šiaulių žolės riedulio centre, nugalėtojams atiteko žolės riedulio nepamirštančios firmos "Kodak" ir Lietuvos žolės riedulio federacijos įsteigti prizai. Vakarą vainikavo fejerverkas, po kurio žolės riedulio stadione buvo įjungtas neseniai įrengtas dirbtinis 170 liuksų apšvietimas. Daugelis žolės riedulio šeimos atstovų apie šią stadiono naujovę dar nieko nežinojo, tad buvo padaryta maloni staigmena.

Plinus rinkimų rezultatus galite rasti skyrelyje "Dokumentai"


Komentarai
Parašė mulyte17. Data: 20. Gruodis 2004, 21:57:
jega:)


Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004