NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

Šiaulių apskrities pirmenybės
29. Gegužė 2004, 17:48

Šiauliuose žolės riedulio aikštyne įvyko apskrities žolės riedulio šventė, kurioje varžėsi jaunosios sportininkės. Rungtyniavo devynios komandos: penkios iš Šiaulių, trys iš Joniškio ir viena iš Kelmės. Turnyre, kuriame rungtyniavo ne vyresnės kaip 16 metų mergaitės, varžėsi ir viena berniukų komanda iš Joniškio. Tai pirmoji suburta berniukų komanda apskrityje.

Turnyro lyderė buvo Šiaulių "Klevo" sporto mokyklos pirmoji komanda. Ji 11:2 įveikė Joniškio pirmąją komandą, 2:0 "Šiaulių" riedulininkes, 1:9 Joniškio antrąją komandą. "Klevo" antroji komanda 5:1 nugalėjo Joniškio pirmąją komandą, ir 5:1 - kelmiškes.

Dėl trečiosios vietos kovojo Kelmės ir Šiaulių "Klevo-Gytarių" komandos. Rungtynės vyko atkakliai. Atrodė, kad nugalėtoją išaiškins tik baudiniai. Tačiau kelmiškėms pavyko rungtynių pabaigoje pelnyti įvartį ir iškovoti trečiąją vietą. Dėl pirmosios vietos rungtyniavo "Klevo" pirmoji ir antroji komandos. Pirmosios komandos pranašumas išaiškėjo dar pirmajame kėlinyje. Lyderės pelnė tris įvarčius. Varžovės palūžo ir antrajame kėlinyje į savo vartus praleido dar penkis įvarčius.

Turnyro nugalėtoja tapo "Klevo" pirmoji komanda, kurią treniruoja Genutė Juodienė.

"Klevo" pirmojoje komandoje geriausia žaidėja buvo pripažinta Ina Kenstavičiūtė. "Klevo" antrojoje - Audronė Selevaitė. Kelmės komandoje geriausioji buvo Eglė Kareivaitė, "Klevo Gytarių" - Greta Povilaitytė, "Klevo" trečiojoje komandoje - Kristina Žutautaitė, "Šiaulių" - Simona Jasevičiūtė.

Turnyro prizinių vietų laimėtojos buvo apdovanotos komandinėmis taurėmis, medaliais ir diplomais. Jie buvo įteikti ir kitų turnyre rungtyniavusių komandų žaidėjoms. Kiekvienos komandos geriausiajai žaidėjai buvo įteikti asmeniniai prizai.

"Šiaulių krašto" inf.


Komentarai

Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004