Spausdinti

Lietuvos nacionalinė moterų rinktinė jau šį savaitgalį (sausio 24-26 dienomis) startuos Europos čempionate. Čempionatas vyks Sveti Ivan Zelina mieste, Kroatijoje. Primename, kad praėjusiais metais vykęs Europos čempionatas merginoms buvo itin sėkmingas, tad tikimės, kad sėkmė neaplenks ir šį kartą. Rinktinės merginos susitiks su Turkijos, Škotijos, Velso, Rusijos, Lenkijos ir Kroatijos merginomis. džiaugiamės, kad rinktinės sudėtyje yra ir Žuvėdra klubo atstovų - vartininkė Karina Ustinovičiūtė, žaidėja Kotryna Kartanovič bei antrasis treneris - Maksim Tarasov.

ghjkklopllllllll
Alfredo Plaidžio nuotrauka

Komandos kapitonės, Dovilės Kuklienės, mintys prieš išvyką: „Turėjome 8 pasiruošimo treniruotes, nors nė karto nebuvo susirinkusi visa komanda - tikiu, kad tai nesutrukdys gerai startuoti turnyre! Gaila kelių neprisijungusių žaidėjų, tačiau komanda yra tvirta, kelia sau didelius tikslus, tad kiekvienose varžybose sieksime maksimumo. Visos varžovės bus stiprios, neišskirčiau kažkurios komandos, todėl reikės visiško atsidavimo kiekvienose rungtynėse. Manau su kiekviena kova mūsų žaidimas tik gerės. Tikiu šia komanda!“

Ir mes tikime merginomis ir linkime joms saugios kelionės ir sėkmės čempionate! Kartu palaikykime savo šalies komandą: varžybas galite sekti oficialioje Europos žolės riedulio svetainėje ir mūsų tinklapyje - pažadame pasidalinti įdomiausiomis akimirkomis!