Daugybė emocijų, palaikymo šūksnių, siautėjančios tribūnos ir prizai tiesiai iš Kalėdų senelio rankų - toks buvo pirmasis „Žalgirio Loto“ tarptautinis turnyras Vilniuje, kuriame svečiavosi Sankt Peterburgo, Širvintų, Šiaulių, Vilniaus rajono, Vilniaus, Trakų Vokės mergaičių ir berniukų komandos. O smagiausia tai, kad LŽRF prezidentas Leonardas Čaikauskas pažadėjo organizuoti tokį turnyrą kasmet, pritraukiant dar daugiau užsienio komandų iš kaimyninių šalių.

lkjhyuio

Alfredo Pliadžio nuotrauka

 NUOTRAUKŲ GALERIJA

Vilniaus SM „Tauras-Žuvėdra“ merginoms pavyko pasipriešinti Širvintų SC komanda, kuri lyderiavo turnyrinėje lentelėje, tačiau lygiųjų (1:1) neužteko pakilti iki pirmosios vietos, tad merginos džiaugėsi sidabro medaliais! Žuvėdriškės turėdamos vieną pergalę, dvi lygiąsias ir vieną pralaimėjimą bei varžovėms įmušusios 6 įvarčius liko antroje vietoje įvarčiu santykiu aplenkusios Šiaulių „Akademija“ merginas, kurios savo sąskaitoje taip pat turėjo vieną pergalę dvi lygiąsias ir vieną pralaimėjimą, tačiau mušusios 4 įvarčius varžovėms, liko trečioje vietoje.

kliophjk

Alfredo Pliadžio nuotrauka

 

Galutinė komandų rikiuotė ir geriausios komandų žaidėjos: 

1. Širvintų SC (Andrija Jarmalavičiūtė)

2. Vilniaus SM „Tauras-Žuvėdra“ (Adrija Žalinaitė)

3. Šiaulių „Akademija“ 1 (Greta Žukauskaitė)

4. HC „Sankt-Peterburgas“ (Asia Musaeva)

5. Šiaulių „Akademija“ 2 (Austėja Dimskytė)

 

Vilniaus vaikinams pavyko iškovoti 3 vietą turnyre! Turėdami vieną pergalę ir vienas lygiąsias vaikinai užsitikrino geresnį įvarčių santykį nei Vilniaus raj. SM komanda, kuri turėjo tiek pat taškų ir liko trečioje pozicijoje. 

lpppppppppperrrr

Alfredo Pliadžio nuotrauka

Galutinė komandų rikiuotė ir geriausi komandų žaidėjai: 

1. HC „Sankt-Peterburgas“ (Tarmaki Jegor)

2. Šiaulių „Akademija“ (Emilijus Sakalauskas)

3. Vilniaus SM „Tauras-Pietų meteoras“ (Arsenij Efimovičius)

4. Vilniaus raj. SM (Rokas Petrulevič)

5. Vilniaus SM „Tauras-Trakų Vokė“ (Mantas Žilionis)

 

Kalėdų senelis visų komandų žaidėjams įteikė medalius, o geriausios komandų žaidėjos ir žaidėjai gavo asmeninius prizus.