Spausdinti

LŽRF vyrų taurės turnyras startavo Vilniuje. I etape susitiko Vilniaus čempionatą laimėjusi SŽK "Žuvėdra". Širvintų "Baltic Champs-Ježvitas", Šiaulių "Ginstrektė-Akademija", Šiaulių "Akademija" ir Vilniaus "Ardas-SC" komandos. 

Prieš turnyro pradžią trenerė Donata Grigienė dalijosi mintimis apie startuojantį sezoną: „Šį kartą Taurės turnyre turėsime dvi komandas. Norisi duoti laiko pažaisti ir pasirodyti visiems, tačiau salė yra tokia, kad turime komandoje 12 žmonių. Mes turime daugiau gerų žaidėjų, norime duoti šansą pažaisti visiems, tad turime dvi komandas. Noriu pamatyti, pasidėlioti, kas šiai dienai ką gali, ko negali. Bus puiki proga pažiūrėti potencialą, pasidėlioti ir pasiruošti čempionatui. Galvojome ar statyti vieną stipresnę o kitą silpnesnę komandas, tačiau pasitarėme su žaidėjais ir nusprendėme, kad vieną komandą „Akademija“ statysime U-18 amžiaus grupės. Visi vyresni – už vyrų komandą „Ginstrektė-Akademija“. Gali būti, kad nepasieksime geriausio rezultato, bet šiuo metu orientuojamės ne į trofėjų. Turnyrų mes turime mažai, o čia yra Taurės turnyras, tai pirmiausia akcentuojame gerą atmosferą ir galimybę pasižiūrėti ir pasilyginti žaidėjus. Jaunimui duosime visišką laisvę, juolab, kad jau šiame etape Vilniuje laukia Šiaulių komandų derbis“.

2023 11 28 21 00 03 LŽRF Lietuviško sporto tiesioginės transliacijos ir naujienos VideoSportas.l

Video sportas prenumeratoriai gali stebėti rungtynes tiesiogiai! 

Šiaulių komandų derbis baigėsi rezultatu 9:4 "Ginstrektė-Akademija" vaikinų naudai, kurie pralaimėjo rungtynes prieš Žuvėdriškius rezultatu 3:5. Antroji jaunoji Šiaulių komanda nusileido Širvintų kolegoms rezultatu 1:7. Vilniaus Ardo sportininkai šį kartą pralaimėjo Širvintiškiams rezultatu 2:3, o Žuvėdros klubo vaikinams rezultatu 3:8. Turnyro lentelės viršuje po I etapo yra Vilniaus "Žuvėdra" ir Širvintų Baltic Champs-Ježvitas sportininkai. II etapas jau gruodžio 10 dieną Šiauliuose!