Š. m. gruodžio 14 d. Rudaminos „Ryto“ gimnazijoje vyko 2022 m. Vilniaus rajono uždarų patalpų žolės riedulio jaunučių turnyras, skirtas Lietuvos jaunimo metams paminėti.

Į turnyrą buvo pakviestos dvi svečių komandos Panevėžio SC-HC-Perkūnas (trenerė Anna Rekašius) ir Vilniaus HC Trakų Vokės „Erta“ (treneris Rimantas Čaikauskas) bei šeimininkai Vilniaus rajono Nemenčinės sporto mokykla (toliau – Vilniaus rajono SM) ir Rudaminos „Ryto“ – F. Rusčico gimnazijų rinktinė (toliau – Gimnazijų rinktinė) (dviejų komandų treneris Vytautas Vilipas).

resize 1200x900 319421962 1531251894062646 717369095451379877 n

Panevėžio komandą sudarė dauguma merginų, jos parodė gražų žaidimą ir pelnytai nugalėję visus varžovus tapo turnyro nugalėtojais. Dėl antros vietos vyko labai įtempta ir įdomi lygiaverčių varžovų kova tarp Vilniaus rajono SM ir Vilniaus HC Trakų Vokės „Erta“, rungtynės baigėsi taikiai 6-6.

Susumavus įvarčių santykį, rezultatas buvo palankesnis buvo ,,Ertos“ komandai – jie tapo sidabro prizininkais, bronza pasidabino Vilniaus rajono SM riedutininkai. Ketvirtą vietą užėmė jaunieji Gimnazijų rinktinės žaidėjai, kuriems įtekti dalyvio medaliai. Geriausiais žaidėjais pripažinti Edvinas iš Panevėžio SC-HC Perkūnas, Dominykas iš Vilniaus rajono SM, Lukas iš Vilniaus HC Trakų Vokės ,,Erta“, Manuel iš Gimnazijų rinktinės. Komandos ir geriausi žaidėjai apdovanoti taurėmis, žaidėjai medaliais, kuriuos įsteigė Vilniaus rajono savivaldybė.

Informacija iš Vilniaus rajono savivaldybės