Spausdinti

Lietuvos vyrų čempionato antrojo diviziono kovos jau baigėsi - pirmoje vietoje trečiojo rato metu visas pergalęs išplėšę triumfavo Širvintų sporto centro riedulininkai. Antroje vietoje, nusileidę tik širvintiškiams, liko Vilniaus „Žuvėdra Tauras-Plaunu pats“ komanda, treti - Vilniaus raj. „SM-Ardas“, o ketvirti liko Vilniaus „Pietų žvaigždė-SM Tauras“ komanda.

poire

Čempionai - Širvintų SC komanda

A. Pliadžio nuotrauka

NUOTRAUKŲ GALERIJA

STRAIPSNIS ŠIRVINTŲ KRAŠTO LAIKRAŠTYJE

Trečiojo rato metu puikiai žaidę Širvintiškiai  5:3 ir 9:1 nugalėjo Vilniaus komandas, o su Vilniaus rajono komanda sužaidė rezultatu 15:1. Antroje vietoje likusi Žuvėdros vaikinų komanda nugalėjo Vilniaus kolegas rezultatu 4:2, o su Ardo klubo sportininkais sužaidė rezultatu 8:2. Ardo ir Pietų žvaigždės dvikova baigėsi pastarojo pergale rezultatu 4:1.  

Galima pagalvoti, kad čempionato metu Ernestams sėkmę atnešė jų vardas, o galbūt tai tik smagus sutapimas, tačiau geriausiu čempionato žaidėju tapo Ernestas Kašėta (Širvintų SC komandos kapitonas), rezultatyviausiu žaidėju, įmušęs 17 įvarčių, tapo Ernestas Lavrinovič (Širvintų SC), o perspektyviausiu - Ernestas Ustinovič (Vilniaus „Žuvėdra Tauras-Plaunu pats“).

Pasibaigus B diviziono kovoms, dalis vaikinų keliauja atostogauti, o kita dalis - toliau ruoštis Europos čempionatams Lietuvos rinktinių sudėtyje.