Lietuvos vyrų A divizione padėtas taškas - Lietuvos čempionų vardu džiaugiasi Širvintų SK „Baltic Champs – Ježvitas komanda, vadovaujama trenerio Romualdo Chmeliausko. Vaikinai viso čempionato metu laimėjo 9 rungtynes (nepatirdami nė vieno pralaimėjimo), o superfinalų serijoje du kartus, rezultatu 4:1, laimėjo prieš antroje vietoje likusius ir sidabro medaliais pasidabinusius Vilniaus SŽK „Žuvėdra–SM Tauras“ klubo vaikinus. 

gghjyyiolpp

Alfredo Pliadžio nuotrauka

NUOTRAUKŲ GALERIJA

FINALINIŲ RUNGTYNIŲ ĮRAŠAS

Be to, Širvintų komandos žaidėjas, Žygimantas Balsiukas, išrinktas geriausiu bei rezultatyviausiu čempionato žaidėju!

hhjjkkkkkkklpoiuytrghj

Alfredo Pliadžio nuotrauka

Antroje vietoje liko Vilniaus SŽK „Žuvėdra–SM Tauras“ klubo vaikinai, kurie į superfinalų seriją įsiveržė trečiojo rato metu ir puikiai rungtyniavę iškovojo ne tik sidabro medalius, bet ir kelialapį į Europos klubų čempionatą 2021 metais!

hhjjkkkkkkklpoiuytrghjsssder

Alfredo Pliadžio nuotrauka

Komandos žaidėjas Povilas Lakštauskas taip pat buvo apdovanotas asmeniniu prizu, kaip perspektyviausias Lietuvos čempionato žaidėjas!

rrrrhju

Alfredo Pliadžio nuotrauka

NUOTRAUKŲ GALERIJA

Čempionato kovos dėl 3-4 vietos buvo kiek labiau įtemptos. Šiaulių Gintrastrekte-Universitetas vaikinų komanda susitiko su Vilniaus SK „Ardas – Rudamina“ komandos vaikinais. Pirmose rungtynėse įvarčiu žaidimą pradėjo Rudaminos sportininkai, tačiau Šiaulių komanda sugebėjo išlyginti rezultatą ir paskutiniojo kėlinio metu jį persverti į savo pusę, išvykoje laimėdami pirmąją kovą rezultatu 2:1. Antrasis susitikimas vyko Šiauliuose - komandos visus tris kėlinius žaidė be įvarčių. Ketvirtojo kėlinio metu pirmieji įvartį pelnė Rudaminos vaikinai, tačiau Šiaulių klubo sportininkams ir vėl pavyko rezultatą išlyginti! Reguliarusis rungtynių laikas baigėsi rezultatu 1:1 ir laimėtojas paaiškėjo po baudinių (angl. shoot-out) serijos. Šį kartą geriau pelnyti įvarčius sekėsi Šiauliečiams, kurie su visu sirgalių palaikymu išplėšė pergalę rezultatu 4:3 ir pasipuošė bronzos medaliais!

105353240 3393930227307464 7674080013630965916 o

Šiaulių Akademijos nuotrauka

MAŽOJO FINALO RUNGTYNIŲ VAIZDO ĮRAŠAS

 

Sveikiname visus sportininkus ir linkime saugios bei aktyvios vasaros!{jcomments off}