Spausdinti

Lietuvos žolės riedulio federacijos Vykdomasis komitetas nusprendė skelbti Lietuvos vyrų B diviziono čempionato pabaigą nesužaidus paskutiniųjų rungtynių ir atsižvelgiant į esamus rezultatus. Pirmoje vietoje liko ir aukso medaliais bus apdovanoti Vilniaus SK „Ardas- Rudamina“ sportininkai! Antroje vietoje, su tokiu pačiu taškų skaičiumi, tačiau prastesniu įvarčiu santykiu liko ir sidabro medaliais bus apdovanoti Vilniaus SŽK „Žuvėdra- SM- Tauras“ komandos vaikinai. Trečioje vietoje - Širvintų SC 2 komanda. 

ghjkkkklopppjk

Alfredo Pliadžio nuotrauka {jcomments off}

Ketvirtoje vietoje - Kauno „Veršvai“ komanda, penktoje - Šiaulių „Akademija“, o šeštoje - Vilniaus SM „Tauras- Pietų meteoras“ vaikinai. 

 

Asmeniniai apdovanojimai bus įteikti ir puikiai rungtyniavusiems sportininkams: 

Rezultatyviausias žaidėjas - Rafal Stankevič (Vilniaus SK „Ardas- Rudamina“), jo sąskaitoje net 19 įvarčių! 

Perspektyviausias žaidėjas - Justinas Blažys (Širvintų SC 2), jo sąskaitoje 11 įvarčių! 

Geriausias žaidėjas - Ernestas Ustinovič (Vilniaus SŽK „Žuvėdra- SM- Tauras“), jo sąskaitoje 17 įvarčių! 

 

Vykdomasis komitetas sprendimą priimė atsižvelgiant į tai, kad galimybės sužaisti paskutines antrojo rato rungtynes nebus iki karantino Lietuvoje pabaigos, o tuo laikotarpiu Lietuvoje startuos pavasario sezonas ir vaikinai ruošis stadionuose. Geriausios komandos ir žaidėjai bus apdovanoti po karantino Lietuvoje pabaigos, apdovanojimų laikas ir vieta bus pranešta komandų treneriams.