LŽRF Taurės varžybose puikiai žaidė Kelmės „Aušra“ merginų komanda, kurios metė iššūkį Lietuvos čempionėms „Ginstrektė-ŠSG“. Merginos kovojo iki paskutinės rungtynių minutės, tačiau Šiaulietės susitvarkė su netikėtu spaudimu ir rungtynes laimėjo rezultatu 3:1. Šiaulietės pasikrovusios energijos antrose rungtynėse startavo užtikrinai ir finale dėl 1-2 vietos įveikė Vilniaus SŽK „Žuvėdra-SM Tauras“ merginas rezultatu 7:0, taip laimėjusios pirmąją vietą ir susigražindamos LŽRF Taurę į Šiaulius! 

 20210109 Alfredas Pliadis AL5 0696

NUOTRAUKŲ GALERIJA 

Antroje vietoje likusi Vilniaus SŽK „Žuvėdra-SM Tauras“ komanda pirmose rungtynėse rezultatu 4:1 nugalėjo Šiaulių sporto gimnazijos komandą, kuri mažajame finale dėl 3-4 vietų rungtyniavo su Kelmės ekipa. Komandų rungtynės buvo įtemptos, pirmaujančiai Šiaulių sporto gimnazijos komandai pergalę iš rankų reguliaraus rungtynių laiko metu išplešė paskutinę minutę pataikytas itin sudėtingas Kelmės merginų metimas į vartus! Tokia intriga pasibaigęs rungtynių laikas lėmė, kad laimėtojas buvo nuspręstas 7 metrų baudinių serijoje, kurioje Šiaulietės taikliai įmetusios du pirmus metimus užsitikrino pergalę rezultatu 3:1 ir trečiąją vietą LŽRF Taurės turnyre. 

20210109 Alfredas Pliadis AL5 0210

Turnyro metu asmeniniais prizais buvo apdovanotos geriausios komandų žaidėjos: 

1 vieta. Šiaulių „Ginstrektė-ŠSG“ - Karolina Raulinaitytė

2 vieta. Vilniaus SŽK „Žuvėdra-SM Tauras“ - Ugnė Aučynaitė 

3 vieta. Šiaulių sporto gimnazija - Austėja Žilinskaitė 

4 vieta. Kelmės „Aušra“ - Kamilė Mockaitytė 

20210109 Alfredas Pliadis AL5 0663

Turnyro metu pasidalinta ir specialiais asmeniniais 2020 metų geriausiųjų apdovanojimų prizais! 2020 perspektuviausia žolės riedulio teisėja - Kamilė Mockaitytė! {jcomments off}