Spausdinti

Lietuvos žolės riedulio vaikų lygos jaunieji sportininkai sėkmingai startavo tarptautiniame turnyre Prahoje - daug patirties, šypsenų ir medalių nuteikė itin gerai nuotaikai!

ajskls

Lietuvos delegacija Prahoje

Komentuodama Lietuvos vaikų pasirodymą turnyre, Donata Grigienė teigė, jog matėsi, kad vaikams trūksta žaidybinės patirties, kurios per treniruotes neišmoksi, o be tokios patirties aukšto meistriškumo žaidėju netapsi. Čekų lygis vertė pasitempti, tačiau su kiekvienomis rungtynėmis Lietuvos komandos žaidė vis geriau, o paskutinėse rungtynėse pademonstravo solidų, akiai patrauklų žaidimą!

rteyuwioq

Puošiamės medaliais

Prahoje Lietuvai atstovavo net keturios (2 mergaičių ir 2 berniukų) komandos, kurioms vadovavo Aušra Janutaitė, Sergej Gavrilov, Angelė Bučmienė bei Donata Grigienė.

rtyuioqs

Pietų metas

Komandų treneriai skatina Lietuvos žolės riedulio federaciją tęsti gražią tradiciją dalyvauti tarptautiniuose turnyruose, dėkoja už sudarytas puikiais sąlygas vaikams tobulėti. Treneriai dėkoja sporto mokykloms ir tėveliams už palaikymą ir pagalbą! Juk tėveliai yra patys svarbiausi vaikų žolės riedulio lygos plėtros rėmėjai.

Nors turnyras jau baigėsi ir visi lietuvaičiai namo grįžta su medaliais, tačiau linksmybės dar tik prasideda - laukia smagi diena Prahoje, kurios metu vaikai pamatys gražiausias miesto vietas ir susipažins su Čekijos kultūra, pasimėgaus vandens malonumais baseine ir vakarop judės atgal į Lietuvą.

yuiew

Linksmybės Prahoje