Rudaminos komandos vadovai bendradarbiauja su partneriais Vokietijoje ir Erfurto komandos organizuojamame pupelių (vok. Puffbohnen) turnyre svečiuojasi jau 15 kartą! Jaunieji Rudaminos sportininkai ne tik rungtyniavo su bendraamžiais ir šiek tiek vyresniais vaikais, bet ir turėjo galimybę apžiūrėti įvairius miesto kampelius - Katedrą, Senajį pirklių kelią bei kitas įdomybes senamiestyje. Vaikai grįžo pasisėmę įspūdžių ir yra pasiruošę kovoti tolimesnėse Lietuvos vaikų lygos rungtynėse! 

tryuiedfnmd

Jaunųjų Rudaminos sportininkų komanda

 Turnyro organizatorių nuotraukos  

Jaunųjų rudaminiečių komandą sudarė 4 „Ryto“ ir 3 „F.Ruščico“ gimnazijų sportininkai. Pirmasis susitikimas vyko prieš Erfurto-1 komandą. Nepaisant staigiai užklupusios žiemos, kai vaikams teko žaisti pučiant stipriam vėjui ir sningant, jie itin atkakliai kovojo ir rungtynes pabaigė rezultatu 0:3. Užsispyrę nugalėti savo varžovus, rudaminiečiai kovoje prieš Berlyno Ratation komandą buvo stipresni ir laimėjo rungtynes rezultatu 2:0 (Daniel Kamarovski ir Dominyka Jurgo taikliai atakavo varžovų vartus). Trečiose rungtynėse itin minimaliu skirtumu (0:1) nusileidome Chemnitz PSV. 

lkjhgfd

Atkaklių varžybų akimirka 

Po pirmosios dienos pasirodymo laukė rungtynės dėl 5-8 vietų. Pirmosiose varžybose vyko įtempta kova, pavyko susikurti daug progų, tačiau jų neišnaudojus teko pripažinti Erfurt 2 komandos pranašumą. O rungtynės prieš Berlyno Ratation klubą baigėsi lygiosiomis (1:1) ir 7 vieta atiteko Lietuvai! 

 Untitledcvbnm

Turnyro dalyviai 

Rudaminiečiams teko išbandyti sėkmę ne tik aikštelėje, bet ir už jos ribų - įvairios loterijos, užduotys ir kitos pramogos lydėjo visą varžybų laikotarpį. Kaip ir varžybų talismanai - dvi pupelės, su kuriomis nuotrauką pasidarė ir Rudaminos sportininkai. 

gifoedgbmfvdl

Lietuvaičiai ir varžybų talismanas