LR Vyriausybės Nutarimas „Dėl karantino Lietuvos Respublikos teritorijoje paskelbimo“ sugriežtinto karantino sąlygas visiems Lietuvos gyventojams nuo gruodžio 16 d. iki 2021 m. sausio 3 d., siekiant sumažinti COVID-19 plitimą Lietuvoje. 
 
„Suprasdami ypatingai sunkią šalies visuomenės padėtį dėl daugėjančių užsikrėtimų Covid-19 virusu ir LR Vyriausybės pastangas likviduoti šiuos pandemijos padarinius, nutarėme perkelti LŽRF taurės turnyro varžybas, kurios buvo numatytos gruodžio 19-20 dienomis, į 2021 metų sausio mėnesį, taip nerizikuodami mūsų sporto bendruomenės narių ir mus supančių žmonių bei artimųjų sveikata“, - dalijosi LŽRF prezidentas Leonardas Čaikauskas. 
 
Lietuvos žolės riedulio federacija palaiko Vyriausybės pastangas sumažinti COVID-19 viruso plitimą šalyje ir kviečia laikytis karantino sąlygų, saugoti save ir artimuosius, susilaikyti nuo kontaktų su kitais žmonėmis ir kartu įveikti esamą situaciją, kad Naujaisiais metais grįžtume sveiki ir galėtume tęsti pradėtus darbus ruošiantis Europos čempionatams. 
 
Alternatyvūs varžybų scenarijai jau yra dėliojami ir bus skelbiami atsižvelgiant į situaciją Lietuvoje.
Šiuo metu aukšto meistriškumo varžybos planuojamos sausio 9-10 dienomis (LŽRF Taurės finalai), sausio 16-17 dienomis (LŽRF čempionatų startas). 
 
Likite sveiki ir nepamirškite išlikti aktyvūs, net ir būdami namuose! {jcomments off}