Spausdinti
 

Lietuvos žolės riedulio bendruomenėje puikiai žinoma teisėja Kamilė Mockaitytė mums pasakojo apie savo karjerą teisėjavimo kelyje, tačiau šį savaitgalį pasikalbėjome ir apie kitą, žaidybinę, jos žolės riedulio gvenimo pusę. Kamilė dalijasi įspūdžiais iš Italijos į kurią sugrįžta rungtyniauti „Unione Hockey Capitolina“ klube ir naujajame sezone.

image3

Romoje įsikūręs klubas rungtyniauja antrajame Italijos divizione ir jau daug metų kovoja dėl patekimo į aukščiausiąjį šalies divizioną.

„Praeitą sezoną šiame klube ir tai pačiai bendruomenei priklausiančiame vyrų klube stažavausi kaip vartininkų trenerė (vyrų, moterų, vaikų ir suaugusiųjų) bei tuo pačiu žaidžiau už Italijos HTB Bolonija klubą. Praėjusio sezono metu  „Unione Hockey Capitolina“ klubo vadovai pakvietė mane sugrįžti ir rungtyniauti už jų klubą naujame sezone“, - dalijasi Kamilė.

image4

Pasiteiravus, kokią poziciją jai tenka užimti klubo sudėtyje ji pradeda juoktis - teko žaisti visose pozicijose! „Smagu rungtyniauti Italijoje gal todėl, kad ten riedulio šeima labai didelė. Daug komandų, stadionų ir kiekvienas klubas yra kaip viena didelė šeima. Lygis nėra aukštas, bet visi mėgaujasi rieduliu, tuom gyvena. Po rungtynių visada susirenka rungtyniavusios komandos, kartu pietauja, bendrauja, dalijasi įspūdžiais. Riedulys ten yra didelė gyvenimo dalis visiems žaidėjams ir tėveliams. o ir žaisti tenka visose pozicijose. Smagu“, - prideda Kamilė. 

image2{jcomments off}