Spausdinti
Vis dažniau pasirodant rudeniškam lietui, vasaros akimirkos lieka maloniais ir šildančiais prisiminimais. Žolės riedulio bendruomenėje tokių turime tikrai daug! Jau dalinomės vasaros konkurso nuotraukų akimirkomis, kuriose įamžintos sportininkų emocijos. O šiandien skelbiame nuotraukų konkurso nugalėtojus! 
 
Pirmoji vieta atitenka Šiaulių regbio ir žolės riedulio akademijai! Nuotrauka daryta stovyklos Šventojoje metu. Sportininkai gražaus Olimpinio rato rėmuose stiprina savo fizinį pasirengimą ir daro atsispaudimus! Nuotrauką atsiuntė trenerė Donata Grigienė. Sveikiname! O iš prizų fondo pirmosios vietos nugalėtojams atitenka Lietuvos žolės riedulio federacijos įsteigtas 100 EUR dovanų kuponas inventoriui įsigyti! 
 
23
 
Antroji vieta atitenka Širvintų HC-Inta klubui. Nuotraukoje įamžinta džiaugsmo akimirka „Patirtis ir jaunystė“ stovyklos metu. O iš prizų fondo antrosios vietoms nugalėtojams atitenka UAB „Sėkmės zigzagas“ įsteigtas 75 EUR dovanų kuponas inventoriui įsigyti! 
 
 
ssss
 
Trečioji vieta atitenka naujausiai įkurtam Trakų vokės SŽK HC „Erta“ žolės riedulio klubui. Akimirka iš pirmosios vasaros stovyklos Šventojoje pradžios! O iš prizų fondo trečiosios vietos nugalėtojams atitenka Vaikų žolės riedulio lygos įsteigtas 50 EUR dovanų kuponas inventoriui įsigyti! 
 

hhgg

Padėkos už nuostabių vasaros akimirkų kadrus taip pat keliauja SŽK „Žuvėdra“, Širvintų sporto centras ir Kauno žolės riedulio klubas „Veršvai“ klubams. 

Nuotraukas vertino Vykdomojo komiteto narių (A.Pliadžio, M.Ivanauskaitės, T.Petronio) komisija, kuriai pirmininkavo puikiai žolės riedulio bendruomenei žinomas sporto fotografas - Alfredas Pliadis. {jcomments off}