Vilniuje pirmą kartą surengtos FIH populiarinamos naujo formato žolės riedulio varžybos. Jų metu komandos rungtyniavo mažesnėje aikštėje su bortais, vieną ekipą sudarė 5 žaidėjai, smūgiuoti į vartus buvo galima iš bet kurios aikštės vietos.


16-mečių turnyre naują žaidimo variantą pirmosios išbandė Širvintų SM ir Vilniaus „Žuvėdros-Tauro“ merginos, tarpusavyje sužaidusios dvejas rungtynes. Pirmąsias 3:1 laimėjo širvintiškės, o antrosios baigėsi lygiosiomis 3:3.

Vaikinų varžybose jėgas išbandė 3 komandos. Tarp jų geriausiai sekėsi „Žuvėdrai-Taurui“, 9:7 įveikusiam Kauno „Veršvus-Taurą“ ir 9:5 - Širvintų SM. Per trečiąją vietą lėmusias rungtynes širvintiškiai nugalėjo kauniečius 14:4.

Po turnyro visų komandų geriausiems žaidėjams buvo įteikti UAB „RadioLoftai“ įsteigti prizai. Juo pelnė abiejų merginų komandų vartininkės Indrė Sinkaitė (Širvintų SM) ir Karina Ustinovičiūtė („Žuvėdra-Tauras“), sostinės vaikinų ekipos puolėjas Ernestas Ustinovičius, širvintšikių gynėjas Emilijus Saveikis ir kauniečių puolėjas Eimantas Košunovas.