NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

Pavykusi šventė Žvėryne
1. Gegužė 2004, 19:49


Gegužės 1-ąją, Lietuvos stojimo į Europos Sąjungą dieną, Vilniuje savo šventę surengė ir žolės riedulininkai. Žvėryno gimnazcijos aikštėje visą dieną virė įvairaus amžiaus sportininkų kovos, skirtos Švietimo per sportą metams pažymėti.



Atakuoja "Panevėžio" riedulininkai.
Riedulininkai kovojo 3 grupėse, kiekvienoje buvo po 4 komandas. A grupėje grūmėsi aukščiausio meistriškumo komandos. Pusfinalyje Vilniaus "Žuvėdros" vyrai nepasigailėjo jaunesnių varžovų iš Širvintų "Intos" 12:0, o etatinis Lietuvos čempionas "Panevėžys" po labai atkaklios kovos palaužė Vilniaus "Ardo-Rudaminos" pasipriešinimą 2:1. Mače dėl 3 vietos "Ardas-Rudamina" širvintiškius sutriuškino 6:0, o "Panevėžys" įveikė "Žuvėdrą" 4:2.



Vėjo išdaigos.
Geriausi komandų žaidėjai: Valentinas Jankevičius ("Panevėžys"), Domas Lekys ("Inta"), Rokas Rudenka ("Žuvėdra") ir Rolandas Bereikis ("Ardas-Rudamina".

B grupės pusfinalyje jungtinė Rudaminos mergaičių ir berniukų ekipa 3:0 įveikė Širvintų SM berniukus, o "Žuvėdros-Atgimimo" berniukai 7:0 nugalėjo Širvintų SM mergaites. Trečiojo vieta atiteko Širvintų jauniesiems riedulininkams, 3:0 įveukusiems savo koleges. O finale rudaminiečiai nepaliko šansų žuvėdriukams 5:0.

Geriausi komandų žaidėjai: Alanas Tegkajanas (Širvintų SM berniukai), Karina Makačėnaitė (Širvintų SM mergaitės), Albertas Kušlevičius ("Rudamina") ir Ričardas Kulikovskis ("Žuvėdra-Atgimimas").


C grupėje rungėsi su jungtine "Žuvėdros" berniukų ir mergaičių ekipa bei "Rudaminos" vaikinais kovojo dvi mėgėjiškos Lietuvos žolės riedulio fanų klubo komandos. Į finalą fanams prasimušti vis dėlto nepavyko. "Fanai-1" pusfinalyje nusileido "Žuvėdrai" 0:4, o "Fanai-2" pralaimėjo "Rudaminai" 0:1. Mače dėl 3 vietos pirmoji fanų komanda nugalėjo savo antrąją ekipą 2:0, o "Žuvėdra" 2:1 įveikė "Rudaminą".

Geriausi komandų žaidėjai: Daiva Kuprinskienė ("Fanai-2"), Dalius Matvejevas ("Fanai-1"), Laima Šidlionok ("Žuvėdra") ir Valdemaras Giedrys ("Rudamina").


Kartu su varžybomis visą dieną vyko ir įvairūs konkursai. Geriausiai į pakabintą padangą pataikyti sekėsi Robertui Dzykovičiui ("Žuvėdra"), mušti baudinius Valentinui Jankevičiui ("Panevėžys"), žongliruoti Laurynui Globiui ("Žuvėdra-Atgimimas"), o estafetėje nugalėjo vaikinas, kurio žinoma tik pavardė - Adomaitis.

Taip pat buvo išrinkti jauniausias ir vyriausias turnyro dalyvis. Jais tapo Šarūnas Gudonis (Širvintų SM) ir Drąsuolė Bielevičiūtė ("Fanai-1"). Drąsuolės federacijoje dar laukia proginiai šventės marškinėliai.


Komentarai

Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004