NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

Vilniuje baigėsi Europos šalių vyrų klubų čempionatas
5. Birželis 2009, 12:44

"Žuvėdriukai" kartu su Švedijos "Taby" klubu pasidalino 3 vietą. Čempionato rezultatai ir komandos trenerio p. R. Chmeliausko komentaras apie "Žuvėdra-Tauras" komandą.

Ranking Pool A:

Team GF GA GD Points Ranking
HK Moravske Toplice 5 0 +5 9 1
IFK Taby 2 4 -2 4 2
Kecioren Bld SC 2 3 -1 2 3
Rudamina Ardas 3 5 -2 1 4


Ranking Pool B:

Team GF GA GD Points Ranking
Aker HC 13 5 +8 7 1
Zuverdra Tauras HC 9 5 +4 6 2
Valhalla LHC 10 7 +3 4 3
Seinajoki United 2 16 -14 0 4




Friday 29 May 2009
10.00 A IFK Taby LHK v Rudamina Ardas 2-1 (0-0)
12.00 A Kecioren Bld SC v HK Moravske Toplice 0-1 (0-0)
14.00 B Valhalla LHC v Aker HC 3-3 (2-0)
16.00 B Seinajoki United v Zuvedra Tauras HC 0-5 (0-3)

Saturday 30 May 2009
10.00 A IFK Taby LHK v HK Moravske Toplice 0-3 (0-0)
12.00 A Kecioren Bld SC v Rudamina Ardas 2-2 (0-1)
14.00 B Seinajoki United v Aker HC 1-7 (0-3)
16.00 B Valhalla LHC v Zuvedra Tauras HC 2-3 (0-1)

Sunday 31 May 2009
10.00 A HK Moravske Toplice v Rudamina Ardas 1-0 (0-0)
12.00 A IFK Taby LHK v Kecioren Bld SC 0-0 (0-0)
14.00 B Aker HC v Zuvedra Tauras HC 3-1 (3-1)
16.00 B Seinajoki United v Valhalla LHC 1-4 (0-1)

Monday 1 June 2009
08.30 4Av3B Ardas Rudamina v Valhalla LHC 3-0 (1-0)
10.45 3Av4B Kecioren Bld SC v Seinajoki United 1-1 (0-0) 3-5 aps
13.00 2Av1B IFK Taby v Aker HC 1-3 (1-3)
15.15 1Av2B HK Moravske Toplice v Zuvedra Tauras HC 3-1 (0-1)



Final Ranking:
1. HK Moravske Toplice (SLO)
1. Aker HC (NOR)
3. Zuverdra Tauras HC (LTU)
3. IFK Taby (SWE)
5. Ardas Rudamina (LTU)
5. Seinajoki United (FIN)
7. Valhalla LHC (SWE)
7. Kecioren Bld SC (TUR)

Komandos trenerio p. R. Chmeliausko komentarus galite skaityti "Žuvėdros" internetiniame puslapyje: http://www.zoles-riedulys.lt/zuvedra


Komentarai
Parašė virgis. Data: 5. Birželis 2009, 23:58:

Praleistas puikus sansas ,,perkopti´´ i stipresne grupe...yra kaip yra.!

Parašė kaplei. Data: 6. Birželis 2009, 10:30:
pilnai sutinku kad praleistas sansas , bet nenuleiskim ranku ir stenkimes perkopti - jau artejanciais metais . juk siame divizione nera riskiai geresniu uz musu Lietuvos komandas , beto jeigu isspaust is musu jaunatviskumo visus sultys - tai pergale siame divizione man atrodo ranka pasiekiamas

Parašė virgis. Data: 6. Birželis 2009, 15:27:


NU CIA JAU BUS ZYMIAI SUKIAU.... NEVISI GALES ISVYKTI, NEBUS ,,NAMU´´ SIENU IR T.T


Parašė kaplei. Data: 6. Birželis 2009, 17:25:
jeigu labai nores gales isvykt visi , o del namu sienu sutinku .

Parašė Tubukas. Data: 7. Birželis 2009, 22:05:
Žodžiu, kaip gerb. treneris sako: treniruotis, treniruotis ir dar kartą treniruotis, o ne čia komentaru rašyti...

Beje, turit visas sąlygas, kiek teko skaitant susidaryti, tai ko jus jų neišnaudojate?

Kaip ten bebūtų, nebuvau optimistas ir mano nuomonė pasitvirtino... Tad dar biški reiktų pasitobulinti ir tada tikėtis rezultatų, o dabar... dabar lauksim salės ir Panevėžio revanšo :)))

Parašė virgis. Data: 8. Birželis 2009, 10:30:
Bukite ramus , sulauksite..!!! musu ,,brigadai´´ dar nevakaras, dar nenurasykit....


Parašė a. Data: 8. Birželis 2009, 12:26:
Toks ispudis kad siame turnyre Ardas ir nedalyvavo, visur kisama Zuvedros komanda. Cia oficialus federacijos tinklalapis ar Zuvedros klubo ir p.L.Caikausko ? Klausimas straipsnio autoriui ir adminui. Kazkaip nesimate tokio aktyvumo kai Ardas 3-jus paskutinius metus atstovavo tiek Vilniu, tiek Lietuva tuose paciuose Issukio turnyruose. Nors salygas Zuvedra ir turi isskirtines lyginant su kitomis komandomis, ten nera tinkamo treniruociu proceso, tinkamo trenerio ir kas svarbiausio tinkamo zaideju poziurio i treniruotes. Ka galima pasiekti treniruotese dalyvaujant 5-6 zmonems. Su tokiu poziuriu nera ko puoseleti dideliu ambiciju del aukstesnio lygio. Ka ten veikti, gauti i kupra ir zeminti save savo rezultatais kitu akyse. Ambicijas reikia rodyti ne kalbomis, o konkreciais darbais ir poziuriu i treniruotes. Jei grazinti 20 metu dabartiniams 40-meciams panevezieciams ir vilnieciams is Elektrografijos, tai jie cia prie dabartiniu stadionu, salygu taip purtytu visus dabartinius zuvedriukus, kad jiems maza nepasirodytu ir nereiktu svaigti del aukstesnio lygio. Zaidziant ant bulviu lauku buvo ir techninis ir fizinis lygis, kad dabartiniai jaunuoliai dabar vargiai ar kada pasieks, fiziniu tai jau tikrai. Kiti laikai, kiti prioritetai pas jaunima. Jei ir yra dabar koks vienas kitas talentingas jaunuolis tai jam truksta partneriu,metodikos treniruotese tobulejimui, o tuo paciu ir motyvacijos judeti i prieki

Parašė a. Data: 8. Birželis 2009, 12:48:
Taiklūs ir geri trenerio Romo pastebėjimai ir mintys tik patvirtina kas išsakyta aukščiau :)

Parašė virgis. Data: 8. Birželis 2009, 15:28:


pritarciau a. lygis tai tikrai zemas ir netik Lietuvos komandu, bet ir europos (tos gr.). tuomet del Lietuvos cempionato pryziniu vietu su Vilniaus, Panevezio , Kedainiu komandomis galetu kovoti neben slovenai ir norvegai.Lietuvos komandos siame turnyre manau buvo panasaus techninio lygio kaip ir vedancios Norvegu, Slovenu, bet labai blankus taktinis zaidimas...,gal zaidejai trenerio patarimu nepaklause buvo gi manau taktika aptare, gavo gi kiekvienas zaidejas nurodymus kaip turi elgtis pagal tam tikra situacija, zaidimo taiktika ,mazieji kamp. manau cia ir suvaidino lemema vaidmeni.....

Parašė mazday. Data: 8. Birželis 2009, 21:01:
Matau kazkas dar gyvena taribiniai laikais... Neriekia cia lygint kaip jus augote ir kiap dabartinis jaunimas auga nes buvo visiskai kitokie laikai ir net kitoks poziuris i sporta! O del rezultatu sakykim truko fizikos ir taktikos kurioms pritruko bendru treniruociu, o kad butu treniruotes reikia lesu... Taigi mieli forumo rasytojai reikia dziaugtis kad nors tiek pasiekem su tokiu pasiruosimu.
Del klubinio lygio tai ner ko cia kalbet, ardas nesitreniruoja taip kaip ir panevezys, kedainiai, zuvedra ale treniruojas, tik sirvintos juda ir tai matoma. Gyvenam kitame amziuje ir niekas nepajaunies nors ir kiek noretumet taigi geriau nekalbetumet tokiu nesamoniu o paimtumet patreniuot LTU rinktine ;) man butu labai idomu p. Virgi kaip jus vodowautumete rinktinei ir kaip ja komplektuotumet tokiomis salygomis... =)

Parašė a. Data: 9. Birželis 2009, 08:36:
Cia niekas negyvena praejusiu laiku, tiesiog yra palyginimas sportuojanciu poziurio i tam tikrus dalykus tam tikru laikmeciu. Jei zmogus nori kazko pasiekti daugiau nei buti vidutinybe-reikia ideti pastangu ir indiv.darbo, pats zinai neblogai mazday kaip dirbama kai kazko norima ir ne piniguose cia problema. Ar Zemynos stadionas uzdarytas grandinemis ir 4 metru tvora, kad ten negalima patekti. Visa aikste uz dyka, butent rieduliui, kas trukdo ateiti ten ir dirbti. Noro nera, fanatiku yra jau tik vienetai. Manau kad toks lygis koks yra dabar, dar bus ne maziau kaip 10-15 metu ir jo turbut tokio ir uzteks kad palaikyti kad nenumirtu visai vyru riedulys, bent stadione.O del LTU rinktines, tai ji niekada nebus stipri jei nebus stipriu klubu ir zaideja reikia ruosti tiek taktiskai tiek fiziskai ne rinktineje, o klube ir treniruoti rinktine gali tik tas zmogus, kuris yra tiesiogiai susijes su sporto darbu, o ne turintis versla ar kita valdiska darba, kuriame yra sukoncentruotas demesys. Sededamas ant keliu kedziu darbo gerai nepadarysi :)

Parašė paukstis. Data: 9. Birželis 2009, 11:23:
a
paskaicius tavo komentarus tu toks protingas, bet jei tu esi tas kas as galvoju, tai kodel isejai is Zuvedros, kodel toliau jos nebetreniruoji. Jei atmintis neapgauna tai per tavo treniruotes nematydavau nieko gero, tik zaidet.
Kodel tavo vadovaujama HFTC negalejo aplosti Gintros ir kodel jau nebevadovauji jai?
Gera ateiti i komanda, kuri yra jau sukomplektuota ir nereikia jos rinktis.
Nors vienas bandet susirinkti savo komanda, bandet kalbinti vaikus, kad jie ateitu treniruotis?Kaip suprantu NE nes neturit savo komandos.
Taigi kalbeti ir kritikuoti yra lengviausia. Kritikuoti gali tik tas, jei sugeba atlikti ta darba geriau uz kritikuojama asmeni.

Parašė a. Data: 9. Birželis 2009, 14:09:
Nesiruosiu veltis i bergzdzias diskusijas su tavimi, nes nemoki atskirti kritikos nuo pamastymu ir asmenines nuomones, neesi is riedulio seimos ir nezinai jo vidines virtuves, matai tik tai ka matai is isores. Ir tavo isvados del kazkokio konkretaus zmogaus yra visiskai niekines ir neteisingos, ir matyti tavo akys galejo tik pavirsiu is Zuvedros treniruociu, nes zmogus, kuris nedalyvauja treniruociu procese, juolab nera komandos narys, negali diskutuoti apie tai kas daroma ir ar teisingai kazkas daroma treniruociu procese.

Parašė a. Data: 9. Birželis 2009, 14:26:
Pauksti, nori save parodyti labai protingu sporto atzvilgiu, bet net neatskiri vaiku ir suaugusiu sporto, selekcijos darbo ir darbo su jau pagrindus turinciais sportininkais. Retai kada vaiku treneris dirba tuo paciu metu ir su klubine komanda, gal nebent tik Lietuvos riedulyje, kur komandu ant ranku pirstu suskaiciuoti :) Net ir i Gintra ar HFTC merginos ateina is kitu komandu, vaiku komandu, kad tobuletu ir keltu savo meistriskuma. Tai mastant tavo proteliu tu komandu treneriai irgi "chaliavnai" dirba neparuose ju nuo vaiku grupiu :)

Parašė paukstis. Data: 9. Birželis 2009, 14:38:
Tai tu cia visus nuolat kritikuoji ir pastoviai varai ant Zuvedros, kad jie neturi normalaus trenerio, nesitreniruoja.Taigi buvai ju treneris galejai parodyti ka sugebi.Toj tavo virtuvej kaip tu ja vadini as sukausi 20 metu, taip kad nesakyk kad as nieko neismanau.
Jei sakai, kad tu nesi tas zmogus apie kuri as galviju, tai negali sakyti kad mano isvados yra neteisingos.As puikiai zinau kas yra tas A )))))))

Parašė a. Data: 9. Birželis 2009, 15:46:
Zuvedra turi treneri ??? Nejuokink :))) Turejo laikina per pask.varzybas - Chmeliauska, tai jis viska ir issake, su kaupu ir visikai teisingai. Nori susipazinti ? Prieik ketvirtadieni per superfinala prie Ardo suoliuko, pasakyk kad norejo su tavimi kazkas pasneketi, as suprasiu, prieisiu, labai jau norisi paziureti kas cia toks 20 metu buvo susijes su rieduliu ir nepazistamas(kazkoks mistinis seselis), o svaigsta kaip 15 metis :))) Tureciau pazinoti, idomu. Nereikes spelioti kas tas a :)
p.s.zinoti apie Zuvedra - nebutina buti jos treneriu, yra ir kitu variantu tavo galvai :)

Parašė ziurovas. Data: 9. Birželis 2009, 15:48:
Sveiki, palaikau a del praejusio turnyro, kuris vyko Vilniuje. Rasoma ir snekama tik apie ZUVEDRA. Toks jausmas, kad yra TIK ZUVEDRA ir L.CEIKAUSKAS. Nors kuo toliau ir kuo daugiau skaitau, susidaro tokia nuomone. Buvau stadione ir ziurejau visas Lietuvos komandu varzybas. Kai zaide ARDAS, nebuvo pristatomas nei sis klubas, nei zaidejai, nebuvo komentuojama uz ka teisejas dave vienos ar kitos spalvos korteles. Kai zaisdavo ZUVEDRA, pristatimas buvo, isvare zaideja - paskelbe, pasikeite zaidejai- paskebe. NESUPRANTU - 2 Lietuvos komandos dalyvauja cempionate, atstovauja Lietuva, o vienai demesys 100 procentu, kitai 0. Viskas ZUVEDRAI ir NIEKO ARDUI. Ar nejuokinga? As uz ARDA, uz nuskriaustuosius.

Parašė arturas. Data: 9. Birželis 2009, 16:37:
Geros Diskusijos cia vedat Idomu- IR MINDAUGAS NAVICKAS raso daug))))))))))))))Cia.

Parašė a. Data: 9. Birželis 2009, 16:38:
Butu juokinga jei ne graudu. Sitas protekcionizmas vyru rieduly jau senai bado akis bent kiek su rieduliu susijusiems zmonems. Net ir paskutiniame turnyre Ardas dalyvavo tik deka to kad neatvyko azerbaidzianieciai ir tik pasiulius tai pries 10 dienu iki varzybu, nes Ardas kaip salies cempionas buvo nustumtas dalyvauti dar zemesneje Issukio lygoje (V) net Gibraltare, kai tuo tarpu IV diviziono varzybos buvo organizuojamos Vilniuje ir beveik visos komandos buvo is Siaurinio-Vidurio Europos regiono. Apie kokia cia daukartinio cempiono pagarba galima kalbeti ir kas gali paneigti kad tai nebuvo itakota is salies ??? Ne tokiu principu turi konkuruoti dvi geriausios salies komandos

Parašė a. Data: 9. Birželis 2009, 16:39:
Smagiai Mindaugas pasijuoks kai paskaitys. Magiska ta pirma abeceles raide ))))

Parašė paukstis. Data: 9. Birželis 2009, 16:47:
Gal ir pasijuoks, bet ar nekeista, kad ne vienas zmogus taip mano.
a, dar karta rasau, kad kritikuoti ir sakyti Zuvedra turi treneri ar neturi, ne tau spresti. Jeigu sugebetum daryti geriau uz dabartini treneri galetum kalbeti ka tik nori. Lengva kritikuoti kai pats to nedarai ir neismanai.


Parašė paukstis. Data: 9. Birželis 2009, 16:48:
Ziurove, tokiu atveju galima sakyti, kad dar yra ir Gintra ,nes jai irgi daug daugiau demesio skiriama nei kitoms moteru komandoms.

Parašė a. Data: 9. Birželis 2009, 16:54:
Lietuva laisva salis - manyti neuzdrausta, cia ne Kinija )))
Atidziai perskaityk mano mintis, jose nera ne zodzio kritikos mistinio Zuvedros trenerio atzvilgiu. Treneris ant popieriaus, tai dar ne treneris. As rasiau kad nera treniruociu metodikos, normalaus proceso, o kaip galima kritikuoti to ko nera ??? Ir apskritai kalba buvo apie individualu sportuojanciu poziuri i treniruotes, kad ir individualias, kurios rupi tik vienetams ir labai matosi kam ))))

Parašė a. Data: 9. Birželis 2009, 16:56:
Nesiparink pauksti spelionese, as pasiuliau buda susipazinti :)))

Parašė paukstis. Data: 9. Birželis 2009, 16:56:
Kaip matau neatsimeni net ka rasai, paskaityk auksciau esancius savo komentarus.

Parašė a. Data: 9. Birželis 2009, 17:05:
Zemaitis turbut pats busi ? :) Man nereikia skaityti ka as rasau,o reziume paskutiniame parasyme, jei sunku suvokti apie ka tai - sorry, gal ne visiem duota :)))

Parašė Tubukas. Data: 9. Birželis 2009, 21:46:
ziurovas labai gerai susakė, kad visas dėmesys vienai komandai, kuri vadinasi Žuvėdra. O kitos lieka nuošalyje, nors yra geresnės už žolės riedulio prezidento komandą.

Tai kaip su interesais? Įdomiai įdomiai čia gaunasi. Be to, dar pastaruoju metu pastebėjau tendenciją, kad pagausėjo visokių foto, kurios susijusios su Žuvėdra, Vilniaus žolės riedulio stadionu ir pačiu p. Prezidentu. Tuo tarpu kitos komandos pamirštamos. Aš kaip iš savo varpinės, tai pasakysiu, kam yra prašoma fotografijų, kai jos nėra viešai parodomos? Galėčiau cituoti ir cituoti. Bet kas nuo to pasikeis? Vistiek jų neatsiras, o žinių apie Žuvėdrą ir jos žygdarbius aikštėje ir už jo ribų tik gausės.

Taigi, kiek čia to objektyvumo iš aukščiausios valdžios? Kai pirma žiūrima savos komandos interesų, o vėliau kas liks, tai kitiems. Nors ir nesu susijęs su žolės rieduliu, nei treniruojuosi, nei koks treneris ir pan, bet per metus laiko(tiek domiuosi šia sporto šaka), tai pastebėjau, kad čia viskas atbulai daroma. Daug kas paremta vien tik iš gerų įdėjų bet nežinia, ar tiems įdėjininkams entuziazmas nedings. Man tai keista, ir net labai. Žuvėdra dalyvauja turnyre, tai skelbimas didžiausias ir pan. O kur Lietuvos čempionato tvarkaraštis? Atsiranda diena iki varžybų, arba po pirmos varžybų dienos. Tai ar taip galima pritraukti žiūrovų? Manau atsakymas aišku. Iš kur paprastam žmogeliui žinoti? Nejau reikia nuolatos klausinėti trenerių ar žaidėjų, kada varžybos ir pan.? Ir nereikia sakyti, kad jei nedirbi kažko, tai negali kritikuoti. Gerai, aš tvarkaraštį įdėčiau porą dienų anksčiau. Manai yra man progų tokį darbą dirbti? Manai čia daug laiko užima parašyti, kada kas vyks ir pan?

Tai vat, tobulėti yra kur, tik reikia noro. Bet ar yra noro? Pirma reikia kad vadovybė gera būtų, o tada ir žaidėjai matys, kad reikia stengtis kažko siekti. Ir žiūrovams patiks, kai matys, kad vyksta įnirtingos kovos, kai matys, kada varžybos vyksta...

Tai tiek samprotavimų iš prašalaičio...

Parašė a. Data: 10. Birželis 2009, 08:44:
Pagarba Tubukai. Kuo daugiau tokiu minciu is prasalaiciu tuo labiau gal kai kas susimastys kam tas sportas skirtas - ziurovams ar tik keliems asmenims savoms ambicijoms patenkinti. Tau uzteko tik metu pamatyti tai ka teisingai pastebejai, o ka jau kalbeti apie tuos kurie rieduly nuo pat jo ištaku, senai pribleses tas idealistinis entuziazmas pas tuos Tubukai idejininkus vyru riedulio visuomeneje, tik ironija. Vyru riedulys yra tik antrarušis lyginant su moteru, cia net nera zmoniu, nesuinteresuotu, kas normaliai galetu suteisejauti per vyru rungtynes, tiesiog nera zmoniu :) Dabar ta euforija apie sviesia ateiti bandoma skiepyti rajonuose, gal ten prigis :)) O ar kas zino is besidominciu ziurovu kad si ketvirtadieni Zemynos stadione 19 val.bus zaidziamas pirmas superfinalo Ardas-Zuvedra mačas del cempionu titulo, o po to dar sestadieni ir galbut sekmadieni? Manau vargiai, nes tai kaip sako Tabukas, bus viena eilute pranesta jau po rungtyniu :)
Toks va sausas ir skurdokas tas oficialus riedulio tinklalapis, tai nors komentarais ir ivairiomis mintimis tai pagyvinama :)

Parašė ziurovas. Data: 10. Birželis 2009, 09:07:
Labas pauksti. Apie moteru komandas, beveik nieko nezinau, nes retai ateinu paziureti. Jos vyksta Siauliuose ir Vilniuje, todel galiu stebeti tik Vilniuje vykstancias varzybas. Kokios ten peripetijos ir kas kam daugiau demesio skiria, nezinau. As ka matau, ta sakau. Bus moteru super finalai Vilniuje, tada ir galesiu kazka pasakyti, kam: HFTC ar GINTRAI daugiau demesio skiriama.

Parašė ziurovas. Data: 10. Birželis 2009, 09:13:
Siandien jau TRECEDIENIS, o ryt pirmasis SUPER FINALAS tarp 2 Vilniaus komandu, arba tarp ARDO ir L.CEIKAUSKO komandu. Ziuriu, ziuriu ir NEIZIURIU kur tas tvarkarastis, kelinta varzybos. Gerai, kad is dangaus nukrenta tokie kaip a ir pranesa. ACIU.

Parašė ziurovas. Data: 10. Birželis 2009, 09:59:
Jei kas bandys paneigti, kad NERA L.CEIKAUSKO komandos ir, kad beveik visas to pono demesys skiriamas zuvedrai - stai jums keletas pvz: 1. Preis keleta metu tarpsezoniu buvo pakeisti nuostatai ir atsirado SUPER FINALAI. Valio, smagu, idomiau ziureti, daugiau varzybu. Bet ziurekim kita medalio supe, SUPER FINALAI atsirado tam, kad ZUVEDRA turetu galimybe islosti Lietuvos cempionata. 2. 2007-08m. Lietuvos cempionato 2 SUPER FINALO rungtynes. Laimi ARDAS ir tampa Lietuvos cempionais, medaliu nera, taures nera. Laukimas, cempionai ir vicecempiona ibuvo pagerbti po kokiu 15-20 min. Nes Lietuvos zoles riedulio federacijos prezidentas nesitikejo rezultato 2-0. Negi sunku pastatyti taure ir atnesti medalius..............

Parašė kaplei. Data: 10. Birželis 2009, 16:12:
sveiki . 1. as pats zaidziu zuvedros komandoj ir jeigu neklistu ant musu marskineliu parasytas pavadinimas ne L.CAIKAUSKAS , o zuvedra . 2.jeigu musu treneris butu tik ant popieriaus ar mes patis galetume laimet sales sezona siais metais .3 . zaidzia ne musu komandos prezidentas , o musu zaidejai .4. sutinku kad zuvedros nuotrauku ir t.t. yra daug visur kalbama apie zuvedra , bet prie ko cia visa komanda . 5.maniciau butu daug naudingiau jeigu mes maziau kalbetume apie tai kad kai kas yra blogas , o kai kas geras , geriau visi kartu susimastykim kaip patobulinti vyru rieduli Lietuvoje . 6.as laikau savo treneri geriausiu ir taip bus visada - nors kartais jis ir daro klaidu - bet parodykit ta zmogu kuris neklista . ACIU .

Parašė kaplei. Data: 10. Birželis 2009, 16:13:
ARDUJ LINKIU KAIP IR ZUVEDRAI NUOSTABIU SUPERFINALO RUNGTINIU .

Parašė ziurovas. Data: 11. Birželis 2009, 07:58:
Labas kaplei. Tu isiskaityk kas yra rasoma. 1. Niekas nerase, kad ant marskineliu parasyta L.C. 2. Taip isloset salei, bet jei yra treneris ne ant POPIERIAUS, tai kodel neisloset europos vyru cempionato vienos is 1 vietu. Zuvis puna nuo galvos, viskas turi prasideti nuo aukstu zmoniu. Nei tu, nei kiti tokie patys nelabai galim tobulinti rieduli Lietuvoj. Tai tiek. Sekmes siandien kovoje, graziu ir idomiu rungtyniu.

Parašė NESAMONE. Data: 11. Birželis 2009, 08:36:
KAIP JUOKINGA, NET BLOGA DAROSI...

Parašė NESAMONE. Data: 11. Birželis 2009, 08:53:
Visu pirma - a : ismok laikyti lazda, tada kalbek kazka apie rieduly, nes tau iki gero zaidejo reikes dar 20 m. nueiti per tas sunkias kaip tu sakai salygas, kur jau ejai Panevezio laukais...antra - tavo teisejavimo lygis "auksciausios klases", tokiu kaip tu net su ziburiu nerasi... trecia - kaip tu galejai buti kazkoks treneris (ir dar moteru, ka tu joms gali patarti/pamokyti???), kad taves net profesionaliu zaideju nepavadinsi, o ka kalbeti apie trenerio vaidmeny... Norejai pavaidinti, bet nieko nesigavo, gaila...:))) uoj negaliu, juokas ima man is taves ir tavo komentaru, bet tuo paciu ir gaila...Be to, palaikau tiek arda tiek zuvedra, neisskiriu tu komandu, bet is pavydo zuvedrai turbut pirstus nusigriausit visi??? Dziaukites, kad kazkas moka suktis, kas is vis dar yra toks sportas, patys nebegalit normaliai sudalyvauti varzybose, tai sedit ir rasinejat matai cia is neturejimo ka veikti...Vienas prakisineja savo zaidejus, tik nelabai supratau kokiu tikslu, bande parodyt kas Panevezys dar kviepuoja? Sutinku, Valius dar zaidejas, bet kiti tie 2, atsiprasau. as ju zaidejais nelaikau, stoveliai....Jiems i turgu, kur liezuviais dirbama, nes kalba tai daugiau negu zaidzia... o ziurovas matau neturi darbo, tai isidarbink federacijoj, galesi is anksto pranesineti visus tvarkarascius ir rezultatus, busi gal tada patenkintas, nes kiek matau visada tau viskas blogai...Sekmes visiems sporte ir gyvenime!!!

Parašė a. Data: 11. Birželis 2009, 09:27:
Idomus zodziu junginys - pasirodo zmogui nuo juoko gali buti bloga ))) Tai gal ne cia pataikei ?
Zaidziant Euripoje reikia trenerio su bent siokiu tokiu autoritetu zaideju tarpe, ziniu bagazu, tai todel ir buvo paprasyta gerb.Romo padeti, Zuvedros treneris tinka siai dienai tik darbui su vaikais ir Lietuvos varzybose pavadovauti nuo suolo keiciant zaidejus ar sustatant juos i tam tikras pozicijas. Negali zmogus budamas vos daugiau nei 20 metu ir zaidziantis rieduli kiek daugiau nei 6 metai (kartu ir su tais paciais mokyklos draugais) buti geru specialistu, zmoniskai truksta tiek sporto, tiek gyvenimiskos bei psichologijos patirties, ziniu tam dalykui, kuri igijama tik su metais. Viskas ateity. Siai dienai yra kaip yra, Lietuvoj jos lygiui to uztenka, bet kai sakoma kad tikslas yra Eurolyga - tai sukelia tik ironiska juoka. Tam kad tai pasiekti turi buti i viena vieta sudeta daug sudedamuju daliu, vien meile rieduliui ir entuziazmu toli nenueisi, jis padeda tik tam kartui, 1-2 rimtiems tarpt.turnyrams

Parašė a. Data: 11. Birželis 2009, 09:37:
Sako zmogus save pasivadina taip kaip jauciasi - turbut teisingai save pavadinai "NESAMONE" ))) Negrazu izeidineti zmogaus kurio net nepazisti arba nenutuoki kas raso. O del lazdos - laikiau ja 25 metus ir manau kad tu net pieno dar neciulpei kai as rieduli paradejau zaisti, kaip patarleje - ne kiausiniui vista mokinti. Kai kurie nors bando, daro ir jei kazkur nelieka, tai tam yra konkrecios priezastys, kuriu korektiskas zmogus neviesina, o ka pats bandei NESAMONE, gal tik buti gyvenimo NESAMONE ?

Parašė iewutuke. Data: 11. Birželis 2009, 11:55:
Ginčojietes dėl menkniekių, paskaičius viską taip galima prisijuokt... Ko jūs gilinates į tą čempionatą? Jis jau praitis.

Parašė kukulinas. Data: 12. Birželis 2009, 01:40:
As cia ne pagal komentaru tema o i tema;] Shaunuoliai ir ardas ir zuvedra abi pasirode taip kaip ir turejo, o cia apie komentarus tai nesedziu 25 ar daugiau metu rieduly, bet bent jau is mano puse apie Caikausa tikrai nieko blogo negalima sakyti, nes jei ne jis tai isviso nebutu buves sitas turnyras ir net negaletumet cia savo komentaru rasyt;]

Parašė Tubukas. Data: 12. Birželis 2009, 19:46:
kaplei raso: " 4. sutinku kad zuvedros nuotrauku ir t.t. yra daug visur kalbama apie zuvedra , bet prie ko cia visa komanda . 5.maniciau butu daug naudingiau jeigu mes maziau kalbetume apie tai kad kai kas yra blogas , o kai kas geras , geriau visi kartu susimastykim kaip patobulinti vyru rieduli Lietuvoje ."

4. Gal todėl, kad ką šefas pasako, tą turi kiti vykdyti? Pasako, nedėti kitų foto apart Žuvėdros, na ir nededa.. Na gal taip konkrečiai nesako, bet esmę pagauni? O Žolės riedulio šefas = Žuvėdros šefas. Čia akivaizdu.

5. Matai, kol neatskirsit(-ism) kas gero, o kas blogo padaryta, tol nebus galima tobulėti. Juk tik atskyrus gerą nuo blogo, yra galimybė ta blogį šalinti. Sakai, susimastykime kaip tobulinti vyrų riedulį? Aš sakyčiau, susimastykime kaip tobulinti LIETUVOS riedulį. Gal moterims ir daugiau dėmesio skiriama, nes vyrų riedulio ( apart salėje) nesu matęs, bet moterys rodo šiokius tokius rezultatus Europoje. Na bet tai nereikia norėti.. Mano akimis, žolės riedulys tai mėgėjų sportas. Ir nelabai matau aš čia tų profesionalų. Na taip, gerai išgirdot? Kodėl taip sakau? Tai pasižiūrėkit, kaip mėgėjiškai viskas daroma, pradedant nuo organizavimo, baigiant treniruotėmis ir žaidimu europos lygyje, nes savose sultyse kai verdat, viskas atrodo +- tas pats, bet atvaro kokia Sumchanka komanda, ir vyrai džiaugiasi sulošę lygiosiomis ir tai įvardina kaip dideli pasiekimą. Kaip pas kitus žaidėjus požiūris į treniruotes? Mėgėjiškas? Kitas klausimas, ar jei esate profesionalas, tai ar pragyvenate iš Žolės riedulio? Ar tiek vertas profesionalo žaidėjo atlygis? :)) Ar tai tik mėgėjiška viskas? Ir nereikia vaidinti, kad oi mes profesionalai ar kokie kitokie.. Paprasti mėgėjai ir tiek.
Dabar paklausit, kodėl merginų rinktinės rezultatus rodo? Kol jaunos, mokinasi, treniruojasi ir rodo rezultatus, nes savo amžiuje (U-21) yra geros, dar nori treniruotis ir pan. Tad ir rezultatai. O kokie pagrindinių rinktinių rezultatai lyginant su kitomis šalimis(pvz Olandija, Vokietija, ...)? Tai kai peržengia U-21 slenkstį, pamato, kad iš Žolkės pragyventi neeina, tai kam čia stengtis ir pan. Ar ne taip?
O dėl ko čia viskas kaltas? :) vadovai kalti ir tiek. Čia ne vienos dienos procesas yra, bet jei ir toliau taip smukdys žolės riedulį, tai nžn, kas iš jo beliks. Ir nereikia verkšlenti, kad valstybė nefinansuoja, kad rėmėjų nerandama. O jūs būdamas remėjų, remtumėt federacija, jei joje betvarkė vyksta? Jei teisėjai nebenori teisėjauti, nes gali liūdna baigtis, kai žolės riedulio puslapis nuo pasaulio atsilieka 5 metais (žr. apačioje į datą), kai nėra net elementarių tvarkaraščių ir dar daug daug ko..
Ar sunku pasamdyti žmogelį įdėjininką, kuris prižiūrėtų puslapį, kuris tvarkingai įdėtų tvarkaraščius ir svarbiausiai laiku.

Tad apie ką mes šnekame... Juk Žuvėdros ar Ardo žaidėjai viso to nepadarys, kad ir kaip norėtų. Šias problemas turėtų spręsti Žolės Riedulio prezidentas. Ir tik jis. Nes tam jis skirtas... Aišku, nereikia jo nuvertinti. Jis savo darbą padaro ( kažkiek), bet galėtų ir labiau pasistengti. Taip pat kiek teko pašnekėti su keliais asmenimis (žaidėjais,spaudos atstovais ir pan.) tai iš visų ėjo suprasti, kad p. Prezidentas truputį suktas yra. Na bet geriau jau toks, nei jokio. Bet dar geriau būtų jei į šitą reikalą žiūrėtų rimčiau, o ne belekaip, kaip šiuo momentu.

Na tai žolės riedulio liaudis, nuo ko pradėsit tobulinti riedulį Lietuvoje? :))) (Atsakymo nereikia, tai retorinis klausimas)

Parašė shmulytia``. Data: 15. Birželis 2009, 15:12:
Tubukas,ar tik ne per daug jau isivaziavai su tais komentarais???

Parašė Tubukas. Data: 16. Birželis 2009, 21:21:
Aha... Atsiprašau :/

Parašė roplys. Data: 23. Birželis 2009, 12:16:
spekit kas a uzsivardines o gji gerbems navickas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)




Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004