NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

Europos šalių žolės riedulio klubų čempionato „Challenge“ (IV) turnyro naujienos
30. Kovas 2009, 10:14

„Žuvėdra“ HC jau antrą mėnesį vykdo pasiruošimo darbus artėjančiam Europos šalių žolės riedulio klubų čempionato „Challenge“ (IV) turnyrui, kuris vyks š.m. gegužės 29 – birželio 1 dienomis, Vilniuje, „Žemynos“ gimnazijos žolės riedulio sintetinės dangos stadione (Čiobiškio g. 16).


Kaip jau minėjome ankščiau, šiame čempionate dalyvaus 8 klubai iš 7 šalių: Azerbaidžiano („Akkord“ HC), Norvegijos („Aker“ HC), Slovėnijos („Moravske Toplice“ HC), Suomijos („Seinajoki United“ HC), Švedijos („IFK Taby“ HC ir „Valhala“ HC), Turkijos („Kecioren BLD“ HC), ir Lietuvos (Vilniaus SŽK „Žuvėdra“).
Dabar klubai gan vangiai renkasi organizacinio komiteto pasiūlytus viešbučius: „Europa City“, „Ehotel Tennis“ ir „Reval Inn“.
Savo sprendimą jau pateikė Norvegijos ir 2 Švedijos klubai, kurie gyvens „Europa City“ viešbutyje, kur bus apgyvendinti ir šio čempionato oficialūs asmenys.
Lietuvos žolės riedulio federacijos ir klubo „Žuvėdra“ prezidentas p. Leonardas Čaikauskas, šiomis dienomis buvo susitikęs su įžymia sostinės verslininke, UAB „Menserum EU“ generaline direktore, ponia Yalin Mey.
Prezidentas pakvietė ponią Yalin ir jos bendrovę būti šio čempionato partnere ir rėmėja.
Ponia Yalin ruošia staigmeną čempionato dalyviams, oficialiems asmenims ir dar kai kam... P. Yalin Mey sutiko būti čempionato organizacinio komiteto nare ir drąsiai pagelbėti klubo prezidentui varžybų organizavime.
Beje, ponia Yalin studijuodama Sidnėjuje net 2 metus žaidė žolės riedulį. Bet apie tai vėliau...


Komentarai
Parašė a. Data: 2. Balandis 2009, 09:20:
Graziai salies cempionas Ardas buvo nustumtas i zemesni Challenge ir net i tolimiausia Europos regiona, kazkur i Gibraltara, kai cia pat Vilniuje zais ne tik lietuviai, bet net dvi svedu komandos. Kas gali paneigti, kad tokie dalykai nebuvo itakoti tam tikrose Europos strukturose tam tikru zmoniu :) Net ir tarp esamu 5 Lietuvos komandu jau darosi issigymes sportinis principas. Kiemo lygis ir vienos komandos protekcionizmas. Tik i kur jis veda????

Parašė paukstis. Data: 6. Balandis 2009, 17:25:
Norejau paklausti, ka cia vadini kiemo komanda? Ar tik ne tavo minetas Ardas?

Parašė a. Data: 7. Balandis 2009, 08:04:
O kur "pauksteli" pats skraidai -Olandijoje,Vokietijoje ar kokioje Lietuvos padangeje.Jei cia, tai manau pats zinai koks cia lygis, sekmes ji keliant jei uzteks kantrybes, o Ardui uztenka ir tokio dabartinio lygio, kad be treniruociu "pauksteliams" duot i skura ne vienus metus :)

Parašė paukstis. Data: 7. Balandis 2009, 17:17:
Ko cia pyksti dabar? As tik paklausiau. Pats pradejai varyti ant kitu komandu,manau vyru cempionate nera nei vienos kiemo komandos. O jei tu taip manai tai cia jau tavo problemos. Ir siuo metu as jau nebezaidziu riedulio, manau nustebtum pamates mane ))))))

Parašė a. Data: 10. Balandis 2009, 13:52:
Kiemo lygis ne tiek komandu kiek organizuojamo cempionato su savo 4-5 komandom, is kuriu gal tik 3 gali lygiaverciai zaisti tarpusavyje, isiskaityti i zodzius reikia atidziau )) Niekas cia nesiparina ir nevaro del tavo klausimu, nes tokia realybe, ko pykti )) O ir zaidejams kurie bent kazka gali uztektu ir dvieju ranku pirstu suskaiciuoti, nes tik vienetai kurie nori ir stengiasi tobuleti treniruodamiesi, o ne tik ateidami i varzybas ))) O del nustebimo, tai manau pats nustebtum labiau nei as )))

Parašė paukstis. Data: 21. Balandis 2009, 17:03:
Tai tame ir bajeris, kad as zinau kas tu )))))))))))


Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004