NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

Sėkmingi jaunųjų riedulininkų startai Lenkijoje
21. Vasaris 2003, 19:33

Poznanėje vykusiame 8-ajame tarptautiniame uždarų patalpų vaikų U-12 riedulio turnyre dalyvavo net 16 klubų, sporto mokyklų ir vidurinių mokyklų komandos. Savo pirmąjį "krikštą" čia gavo ir trys komandos iš Lietuvos.

Sėkmingiausiai rungtyniavo Sergejaus Gavrilovo vadovaujami Vilniaus SŽK "Žuvėdra-Tauras" jaunieji riedulininkai, kurie iškovojo 3 vietą ir buvo apdovanoti bronzos medaliais. Vilniečiai iš 8 susitikimų laimėjo 6 ir tik du kartus nusileido savo bendraamžiams iš Lenkijos.

Širvintų "Intos" ŽRSK riedulio komanda su treneriu Romu Chmeliausku iškovojo 5 vietą. Širvintiškiai šventė pergalę 4-iose rungtynėse, vieną susitikimą baigė lygiosiomis, ir tik 3 kartus patyrė pralaimėjimo kartėlį.

Joniškio "Atžalos" sporto klubo berniukai (trenerė Birutė Žąsinienė) kovojo užtikrintai, nors rungtyniavo tik antrą kartą savo sportinėje karjeroje! Laimėję 3 susitikimus (pralaimėjo 5 susitikimus) ir, svarbiausia, rungtynes dėl 7-8 vietų jie bendroje įskaitoje liko septinti!

Visi turnyro dalyviai, o jų buvo apie 200, Šv. Mikalojaus dienos proga gavo puikias dovanas. Vaikų iš Joniškio, Širvintų ir Vilniaus veidai spindėjo džiaugsmu, kai Senelis Šaltis įteikė taip reikalingas riedulio žaidėjų pirštines, kojų apsaugas ir t.t.

Lietuvos jaunųjų riedulininkų žaidimas labai nustebino lenkų žolės sriedulio specialistus. Klubo SK "WARTA" vadovybė vėl pakvietė svečius iš Vilniaus, Širvintų ir Joniškio atvykti į šį tradicinį, jau 9-ąjį tarptautinį turnyrą kitų metų gruodį. "Griunvald" SK treneriai Vilniaus "Žuvėdros-Tauro" berniukų ir mergaičių komandas pakvietė dalyvauti 2003 metais balandžio mėnesį Poznanėje įvyksiančiame tarptautiniame turnyre.


Komentarai

Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004