NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

Iš Berlyno - su naujienomis
13. Birželis 2004, 19:54

Prieš antrąsias Lietuvos moterų čempionato superfinalo serijos rungtynes Šiaulių žolės riedulio centre įvyko seminaras, kuriame jauna riedulininkė Donata Dildaitė pasidalino įspūdžiais iš Berlyne įvykusio EHF klubų vystymo forumo.


EHF klubų vystymo forumo reklaminė medžiaga buvo pagaminta Lietuvoje.
Kartu su Donata Berlyne lankėsi LŽRF atstovė ryšiams su užsieniu Diana Montrimaitė.

Iš forumo mūsų atstovės grįžo su gausybe metodinės medžiagos kaip reikia kurti ir vystyti žolės riedulio klubus. D.Dildaitė seminare Lietuvos žolės riedulio klubų atstovams papasakojo kokiais metodais šiuo metu naudojasi užsienio klubai, siekdami pritraukti rėmėjus, kaip reikia plėsti klubo narių ratą, kaip įtraukti į veiklą savanorius ir žaidėjų tėvus bei gimines.

"Ypač įsiminė ir pralinksmino viena loterija, - pasakojo D.Dildaitė. - Aikštė buvo suskirstyta į sunumeruotus kvadratus ir į ją buvo atvesta karvė. Kuriuo numeriu pažymėtą plotą gyvūnas paženklindavo atlikdamas gamtinius reikalus, to numerio savininkas laimėdavo prizą. Atrodė viskas gana įdomiai, tačiau varžybų žiūrovams tokia loterija patiko, visi sakė, kad dar niekada nieko panašaus per sporto varžybas nebuvo matę".

Berlyne buvo demonstruojami ir pratimai, skirti jauniesiems žaidėjams. Tiesa, daugumą jų mūsų klubai jau seniai sėkmingai naudoja.

Beje, dauguma reklaminės EHF klubų vystymo forumo medžiagos (plakatai, reklaminiai skydai, dokumentų papkės, bloknotai, specialūs marškinėliai) buvo pagaminti Lietuvoje.


Komentarai

Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004