NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

Tarptautinis jaunučių U-13 mini (5+1)žolės riedulio turnyras Lenkijoje
11. Birželis 2009, 09:49

Gegužės 29-31 d.d. Šiaulių sporto mokyklos jaunieji žolės riedulininkai, Lietuvos jaunučių pirmenybių 2 vietos laimėtojai (mergaitės ir berniukai, gimę 1996 m. ir jaunesni) turėjo puikią galimybę pasitikrinti savo jėgas kasmetiniame tarptautiniame jaunučių U-13 turnyre Lenkijoje.

Mergaitės rungtyniavo Rogovo mieste ir sužaidė 10 rungtynių. Turnyre dalyvavo 18 mergaičių komandų (17 iš Lenkijos ir 1 iš Lietuvos), kurios buvo suskirstytos į 2 grupes po 9 komandas. Šiaulių sporto mokyklos “Klevas” mergaičių komanda (trenerė Genė Juodienė) grupėje laimėjo 7 rungtynes, 1 rungtynes sužaidė lygiomis 0-0 su grupės lyderėmis MKS Siemianowice Sląskie komanda ir tik dėl daugiau įmuštų įvarčių (30 įvarčių) tapo grupės nugalėtoja. Pusfinalio varžybose sporto mokyklos “Klevas”mergaičių komanda susitiko su kitos grupės 2 vietos laimėtoja UKS Reymont Brzeziny komanda ir nugalėjo ją rezultatu 3-0. Finalinėje dvikovoje dėl 1 vietos mergaitės antrą kartą susitiko su MKS Siemianowice Sląskie komanda ir tik atkaklioje kovoje išplėšė pergalę rezultatu 1-0. Lemtingą įvartį įmušė jauniausia ir rezultatyviausia komandos žaidėja Samanta Jakovlevaitė (15 įvarčių). Mergaitės buvo apdovanotos nugalėtojų taure, aukso medaliais ir TK firmos plastikinėmis žolės riedulio lazdomis. 2007 m. sporto mokyklos “Klevas” mergaičių komanda šiame turnyre užėmė-I-ąją vietą, 2008 m.-III-ąją vietą.
Pirmą kartą į šį turnyrą išvyko ir sporto mokyklos “Klevas” berniukų komanda (trenerė Irina Dildienė). Šiemet Gasavos mieste susirinko tik 22 berniukų komandos( 20 iš Lenkijos, 1 iš Škotijos ir 1 iš Lietuvos). Berniukai rungtyniavo 3 grupėse, po 7-8 komandas kiekvienoje ir per turnyrą sužaidė 12 rungtynių. Sporto mokyklos “Klevas” komanda sužaidė 6 rungtynės grupėje, kur penkias laimėjo ir vienas pralaimėjo III-iosios vietos laimėtojams UKS Tarpany Gąsawa rezultatu 1-4. Užėmusios antrąją vietą grupėje komanda pateko į finalinį etapą, kur rato sistema susitiko 9 komandos.
Finaliniame etape sporto mokyklos “Klevas” komanda, deja, tik vienas rungtynes laimėjo rezultatu 1-0 ir nesugebėjo pasipriešinti kitoms lenkų komandoms. Galutinėje komandų rikiuotėje sporto mokyklos “Klevas” berniukų komanda liko aštuntoje vietoje (Škotijos komanda užėmė 16-ąją vietą). Pernai Lietuvos berniukų komandos liko 19-20 vietoje iš 24 komandų.
Komanda turėjo laiko ir pramogoms- aplankė “Dinozaurų parką”.
Komandų trenerės ir žaidėjai liko patenkinti šiuo turnyru ir jo organizacija. Komandos gyveno mokyklos klasėse, maitinosi šalia esančioje valgykloje, rungtyniavo mokyklos sporto aikštėje, dalyvavo iškilmingoje varžybų atidarymo ir uždarymo ceremonijoje ir įgijo sportinės patirties.


Lietuvos mergaites uzemusios 1-aja vieta tarptautiniame jaunuciu zoles riedulio turnyre Lenkijoje

Lietuvos vaikuciai U-13 Lenkijos parke

Lietuvos vaikuciai "Indenai" U-13 Lenkijos parke

Lietuvos vaikuciai U-13 Lenkijos parke


Komentarai
Parašė zinantis. Data: 11. Birželis 2009, 18:13:
Saunuoliai Siaulieciai

Parašė lukasenkolt. Data: 13. Birželis 2009, 15:31:
Aik tu nx, zjbs kai mes Poznanei U-13 6 vieta paemem tai nieks nerase, o ce kai 8 paema raso, zjbs.

Parašė svinxx. Data: 14. Birželis 2009, 08:12:
cia sejp gasawa jaj ka

Parašė lukasenkolt. Data: 14. Birželis 2009, 11:20:
Bl pats zn bet as sakau kai mes sausi ar gruodi Poznanei 6 vieta paemem tai niekam net nerupejo



Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004