NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

SK „Ardo-Rudaminos“ pasirodymas EuroHockey Iššūkio taurės (IV) turnyre
29. Gegužė 2012, 16:35

Gegužės 25-28 dienomis Slovėnijos mieste Predanovci SK „Ardas-Rudamina“ dalyvavo žolės riedulio Europos klubinių čempionų IV diviziono turnyre. Jame dalyvavo 7 šalių 8 komandos, paskirstytos po 4 į dvi grupes. Vengrijai atstovavo dvi komandos.

Vilniečių varžovais B grupėje buvo HK „Triglav Predanovci“ (Slovėnija), HK „Jedinstvo“ (Kroatija) ir „Olcote“ HC (Vengrija). A grupėje žaidė HK „Cukaricki“ (Serbija), „Kringsja“ (Norvegija), „Rosco Budapest“ HC (Vengrija), „Qormi“ (Malta).
Pirmose turnyro rungtynėse su „Olcote“ HC vilniečiai tik rungtynių pabaigoje išplėšė lygiasias, 3:3 (2:1), nors po pirmo kėlinuko pirmavo 2:1. Kelios padarytos klaidos gynyboje leido varžovams, iki rungtynių pabaigos likus 11 min., išsiveržti į priekį 3:2 ir tik baigiantis rungtynėms, 67 min., Lietuvos daugkartiniai čempionai išlygino rezultatą, realizavę mažąjį kampinį. Įvarčius komandai pelnė: Robertas Voitechovskij 15 min.iš mažojo kampinio (MK), komandos legionierius iš Baltarusijos, Jevgenij Khurs – 25 min.,67 min. (MK).
Antros dienos varžovas buvo iš Kroatijos - HK „Jedinstvo“. Pralaimėta 2:5 (1:4). Jau po pirmojo kėlinio varžovai turėjo solidžią persvarą. 34 min.vilniečių komandos žaidėjas Jaroslavas Suchocki kiek sušvelnino kroatų turėtą persvarą iki 2 įvarčių, bet prieš pat komandoms išeinant poilsio, 35 min.varžovai atstatė turėtą persvarą. Antrajame kėlinyje SK „Ardas-Rudamina“ žaidėjas Giedrius Girdziuška pelnė dar vieną įvartį, bet tai komandai nepadėjo pakeisti rungtynių eigos ir rezultato. Pralaimėta 2:5 (1:4).
Paskutiniais grupės varžovais buvo varžybų šeimininkai HK „Triglav Predanovci“. Grupės nugalėtojams pralaimėta 1:5 (0:3). Vienintelį komandos įvartį baigiantis susitikimui, 65 min., pelnė komandos veteranas, Valentinas Jankevičius. Jei ne sėkmingai 55 min.sužaidęs vartininkas Rokas Rudenka, atrėmęs 7 m.baudinį, rezultatas galėjo būti ir didesnis.
Po grupės varžybų komandos žaidė su kitos grupės komandomis dėl konkrečių turnyro vietų. SK „Ardas-Rudamina“ varžovais buvo A grupėje 3 vietą užėmusi Maltos komanda „Qormi“. Ir paskutines savo rungtynes vilniečiai pralaimėjo rezultatu 1:3 (0:1) ir su HK „Cukaricki“ (Serbija) pasidalino paskutines 7-8 vietas. Paskutinėse rungtynėse vilniečių gretose, 41 min., pasižymėjo Domantas Matulevičius, išlyginęs rezultatą, bet varžovai po 9 min.išsiveržė į priekį, o po dar 9 minučių trečiu įvarčiu užtvirtino savo galutinę pergalę.

Kitų divizione dalyvavusių komandų rezultatus galite rasti: http://www.eurohockey.org/

Birželio 2 d. , 11.30 val., SK „Ardas-Rudamina“ ir Širvintų „Inta-Baltic-Champingnons“ Vilniaus Žemynos gimnazijos žolės riedulio sintetinės dangos stadione pradės kovas superfinale dėl 2012 m. čempionų vardo. Vilniečiai po kelionės turės tik 3 dienas poilsio, bet buvusios gero lygio varžybos Slovėnijoje galbūt jiems padės apginti jau 7 kartus iškovotus čempionų vardus. Širvintiškiai šiemet kaip niekad stiprūs tiek žaisdami salėje, tiek stadione, tai jie jau įrodė laimėję 2012 m.uždarų patalpų čempionato aukso medalius ir laimėję šių metų reguliarųjį čempionatą varžybas vykdant stadione. Antroji superfinalo kova vyks ten pat, birželio 3d.

Straipsnio autorius: Elidijus Rajeckas



Komentarai

Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004