NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

2007-ųjų tarptautinės varžybos
8. Gegužė 2006, 13:19

Paaiškėjo beveik visų Europos žolės riedulio federacijos (EHF) rengiamų 2007 metų tarptautinių turnyrų, kuriuose dalyvaus Lietuvos komandos, vietos ir datos.

Lietuvos vyrų rinktinė dalyvauti 2007 metų Europos vyrų CII diviziono čempionate vyks į Slovėnijos miestą Moravske Teplice. Lietuvių varžovais 2007 metų rugsėjo 9-15 dienomis turėtų būti Azerbaidžano, Bulgarijos, Suomijos, Serbijos ir Juodkalnijos, Slovėnijos ir Turkijos riedulininkai.

2007-ųjų Europos moterų B diviziono pirmenybės, kaip jau skelbėme, rugsėjo 1-8 dienomis vyks Šiauliuose. Ten su Lietuvos ekipa kovos Austrijos, Baltarusijos, Belgijos, Čekijos, Prancūzijos, Rusijos ir Škotijos nacionalinės komandos.

2007-aisiais taip pat vyks Europos uždarų patalpų jaunimo (iki 21 metų) ir lauko jaunių (iki 18 metų) čempionatai. Be medalių iš Europos elitinės grupės uždarų patalpų čempionatų negrįžtanti Lietuvos merginų jaunimo rinktinė kitais metais vyks į Austrijos sostinę Vieną. Ten sausio 26-28 dienomis mūsiškių varžovėmis turnyro B grupėje bus Lenkijos, Čekijos ir Austrijos rinktinės. A grupėje žais Baltarusijos, Rusijos, Šveicarijos ir Slovakijos komandos.

Lietuvos vaikinų jaunimo rinktinė dalyvauti Europos B diviziono čempionate vyks į Italijos miestą Milaną. 2007 metų sausio 19-21 dienomis lietuviai turnyro B grupėje rungtyniaus su Italijos, Švedijos ir Baltarusijos rinktinėmis. Į A grupę pateko Portugalija, Vengrija, Slovakija ir Turkija.

Dalyvauti Europos jaunių (iki 18 metų) merginų aukščiausio diviziono ir vaikinų C diviziono čempionatuose mūsų komandos vyks atitinkamai į Edinburgą (Škotija) ir Atėnus (Graikija). Merginos 2007 metų liepos 9-14 dienomis turnyro Škotijoje A grupėje rungtyniaus su Olandijos, Airijos ir Belgijos rinktinėmis. B grupėje žais Vokietijos, Ispanijos, Anglijos ir Škotijos rinktinės. Vaikinai Graikijoje kovos 2007-ųjų liepos 9-15 dienomis. Lietuvių varžovais A grupėje bus Portugalijos, Graikijos, Bulgarijos ir Danijos riedulininkai. Į B grupę pateko kroatai, ukrainiečiai, turkai ir slovakai. B grupę dar gali papildyti viena komanda.

2006 metų Lietuvos uždarų patalpų čempionai - Vilniaus HFTC ir "Panevėžys" - dalyvauti Europos čempionų taurės varžybose vyks atitinkamai į Hamburgą (Vokietija) ir Suboticą (Serbija ir Juodkalnija).

Vilnietės elitinės moterų klubų grupės varžybose dalyvaus 2007-ųjų vasario 23-25 dienomis. HFTC pateko į turnyro A grupę kartu su Hamburgo "Der Club an der Alster" (Vokietija), Madrido "Club de Campo" (Ispanija) ir Vienos "Neudorf" (Austrija) klubais. B grupėje rungtyniaus Gardino "Ritm" (Baltarusija), "Cambrai" (Prancūzija), "Kampong" (Olandija) ir "Chelmsford" (Anglija).

"Panevėžys" 2007 metų vasario 23-25 dienomis Suboticoje dalyvaus Europos vyrų čempionų taurės CII diviziono turnyre. Lietuvių varžovais ten turėtų būti Helsinkio "Hockey Team 85" (Suomija), Suboticos "Elektrovojvodina" (Serbija ir Juodkalnija), Sofijos "Olymp" (Bulgarija), "Sagene" (Norvegija) ir "Yurtkur" (Turkija).

Kol kas lieka nežinomi tik Lietuvos klubų maršrutai 2007-ųjų lauko taurių turnyruose, nes dar neįvyko šių metų varžybos. Šiemet birželio 1-4 dienomis Lietuvos moterų čempionato nugalėtoja Šiaulių "Gintra-Strekte-Universitetas" dalyvaus Europos čempionių taurės B diviziono tunyre Čekijos sostinėje Prahoje, o vyrų čempionato nugalėtojas Vilniaus "Ardas-Rudamina" birželio 2-5 dienomis Graikijos sostinėje Atėnuose dalyvaus Europos vyrų čempionų taurės CII diviziono varžybose. Kitais metais Lietuva turėtų po 2 metų pertraukos atgauti vietą Europos moterų taurės laimėtojų turnyro B divizione, galbūt turėsime komandą ir vyrų taurės laimėtojų turnyro C divizione. Šiemet Vilniaus "Žuvėdra-Tauras" buvo priverstas atsisakyti dalyvauti šiose varžybose dėl itin tolimos kelionės į Portugaliją.


Komentarai
Parašė petka. Data: 8. Gegužė 2006, 23:42:
perspektyvos neblogos:D

Parašė mazday. Data: 10. Gegužė 2006, 10:01:
Bl noriu i Milana ;p


Parašė kukiulinas. Data: 10. Gegužė 2006, 12:52:
norek toliau:p

Parašė feminin. Data: 10. Gegužė 2006, 19:56:
x

Parašė feminin. Data: 10. Gegužė 2006, 19:57:
suduka jum wisiem ehehehehhe

Parašė feminin. Data: 10. Gegužė 2006, 20:00:
kokie durniukai tai negaleti;DDDDD

Parašė niurzga. Data: 21. Gegužė 2006, 20:34:
mazday>>>sveiks...kaip laikais???:*


Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004