NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

Salių stygius - antrus metus iš eilės
4. Sausis 2007, 16:31

Gali būti, kad Lietuvos moterų komandoms šį uždarų patalpų sezoną sezoną visas rungtynes teks žaisti Panevėžyje, nors šis miestas neturi savo moterų komandos.

Salių problema kamuoja šalies riedulininkus jau antrus metus iš eilės. Pernai žadėta, kad riedulininkai bus įleisti į Šiaulių sporto rūmus, kuriuose nebeliko specialios krepšinio mačams skirtos pakylos. Tačiau šiemet rūmų vadovas riedulininkus įsileisti atsisakė. Sprendimą jis motyvavo tuo, kad žaidžiant riedulį braižoma naujoji danga. Vilniaus „Ekinstos“ laisvalaikio komplekso, kuriame anksčiau vykdavo daugybė riedulio varžybų, vadovai atvirai pasakė, kad turi užtektinai klientų ir riedulininkai jiems tiesiog nereikalingi. Sostinėje riedulininkams liko tik „HC Vilniaus“ rankinio klubo salė, į kurią riedulininkus įsileisti sutinka, tačiau salės užimtumas yra labai didelis, o riedulininkams salės reikia visam savaitgaliui. Kol kas suderinti rankininkų ir riedulininkų tvarkaraščių nepavyksta.

„Šiauliai turi net keturias moterų žolės riedulio komandas, miesto meras, LŽRF garbės prezidentas Vytautas Juškus yra pasakęs, kad riedulininkai turi būti įleisti į Šiaulių sporto rūmus, tačiau realybė yra kitokia, - sakė LŽRF prezidentas Leonardas Čaikauskas. – Didelė problema, kad Lietuvos vardą užsienyje garsinantys Vilniaus HFTC ir Šiaulių „Gintros-Strekte-Universiteto“ klubai neturi savo bazės, treniruojasi rimtoms varžyboms netinkamose mokyklų salėse. Salių nuomą Lietuvos čempionato varžyboms apmoka LŽRF, todėl būtų galima varžybas rengti salėse, su kurių vadovais sutaria klubai. Dabar salių nuoma varžyboms rūpinasi tik federacija. Bendraujame su Elektrėnų rankinio salės vadovais, gali būti, kad surengsime varžybas ten. Tačiau Elketrėnuose varžybos vėlgi vyks tarsi neutralioje aikštėje, žiūrovų mieste, kuris neturi savo komandos, į salę nelabai įmanoma pritraukti“.


Komentarai
Parašė kukulinas. Data: 5. Sausis 2007, 12:43:
sirvintuose renkit 3*3 :D~~~

Parašė mazday. Data: 5. Sausis 2007, 16:11:
nu cia jau bus neidomu :))))
tai galim ir 1vs1 tada zaist ;)))))

Parašė elis. Data: 6. Sausis 2007, 11:55:
toks populiarus Lietuvoje krepsinis neturi normaliu saliu, tai ka jau kalbeti apie "Lietuvos pelene" - zoles rieduli :)))

Parašė kukulinas. Data: 7. Sausis 2007, 13:57:
jeigu krepsinis neturi normaliu saliu tai......

Parašė Arturas. Data: 9. Sausis 2007, 16:51:
))))))))))))) PILNA TU KASIO SALIU PILNA TIK RIEDULIO NEISILEIDZIA)))) NIEKAS)))) ATEIS MUSU Gatvei svente HC.ZUVEDRA STATOSI ARENA CIOBISKIO 16 NAUJAUSIA SALE RUBINES BASEINAS STANGINE VISKAS ))))))))))) DAR PALAUJT TEKS KOKIUS 5METUS TIK)))))))))))

Parašė as ir tiek. Data: 9. Sausis 2007, 20:04:
TIK:DDDD


Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004