NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

Šveicarėms pralaimėta paskutinę sekundę
27. Sausis 2006, 20:06

Antrąsias Europos čempionato Italijoje A grupės rungtynes Lietuvos ekipa pralaimėjo Šveicarijos rinktinei rezultatu 2:3 (1:1).

Lietuvos rinktinei įvarčius pelnė Dovilė Jakaitė ir Aurelija Kubilinskienė. Šveicarės pergalingą įvartį įmušė kartu su finaline sirena. Mūsų delegacijai atrodė, kad tai nutiko jau po sirenos, tačiau įvartis įskaitytas ir nieko čia jau nepakeisi.

Per kitas šios dienos rungtynes italės sužaidė lygiosiomis su šveicarėmis 1:1, tačiau 5:6 pralaimėjo ispanėms, su kuriomis mūsiškės sužaidė 1:1.

Tad grupėje pirmauja po 4 taškus turinčios Ispanijos ir Šveicarijos rinktinės, o Lietuvos ir Italijos ekipų sąskaitose yra tik po 1 tašką.

Rytoj mūsiškės žais su italėmis ir privalo nugalėti, kad išsaugotų galimybes patekti į kitą etapą. Tačiau gali neužtekti ir pergalės, jei ispanės įveiks šveicares arba sužais lygiosiomis. Jei šveicarės laimės prieš ispanes, mūsų komandai būtina pergalė prieš itales1 įvarčiu didesniu skirtumu nei šveicarių prieš ispanes. Pvz. jei Šveicarija laimi prieš Ispaniją 1:0, mums reikia laimėti 2 įvarčių skirtumu ir t.t. Deja, planuoti nieko iš anksto neišeis, nes ispanės su šveicarėmis žais po lietuvių ir italių mačo.

A grupėje, kuri yra gerokai silpnesnė už B, lyderės pozicijoje įsitvirtino Lenkija. Kaimynės 6:5 nugalėjo slovakes ir 5:2 portugales. Per kitas rungtynes rusės su portugalėmis sužaidė lygiosiomis 3:3 ir pralaimėjo slovakėms 1:2.


Komentarai
Parašė Arturas. Data: 28. Sausis 2006, 16:33:
((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((( uzjauciu!!!!!!!!

Parašė petka. Data: 29. Sausis 2006, 00:14:
teisejai gaydžiai


Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004