NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

HFTC neišsaugojo vietos elite
24. Vasaris 2008, 13:00

Vilniaus HFTC nugalėjo olandų "Kampong" rezultatu 4:3 (2:2), bet to neužteko, kad išliktume A divizione. Mat olandžių įmuštų ir praliestų įvarčių santykis yra +1, vilniečių - -1.

Olandės jau 1 min. išsiveržė į priekį, bet po minutės Dovilė Jakaitė rezultatą išlygino. 12 min. "Kampong" po mažojo kampinio susigrąžino persvarą, bet prieš pat pertrauką 20 min. D. Jakaitė vėl atstatė pusiausvyrą.

23 min. Aurelija Kubilinskienė išvedė HFTC į priekį, bet po 2 min. olandės vėl realizavo mažąjį kampinį. Vilnietės neketino atsisakyti kovos dėl išlikimo ir 26 min. po mažojo kampinio įvartį pelnė Aušra Janutaitė. Gaila, bet per likusį laiką daugiau įvarčių pelnyti mūsų komandai nepavyko.

Per šį mačą 18 min. žalia kortelė buvo parodyta D. Jakaitei, o 39 min. geltoną kortelę prieš save išvydo Virginija Čaikauskienė. HFTC kartus šiandien gynė pirmąsias 2 dienas nežaidusi Arūnė Paulavičiūtė.

Kitų C grupės rungtynių baigtis įtakos galutinei HFTC vietai jau neturėjo - vilnietės buvo pasmerktos iškristi į B divizioną.Mačas tarp anglų "Slough LHC" ir Prahos "Slavios" baigėsi kovingomis lygiosiomis 4:4 (1:3). Anglės pelnė įvartį jau 4 min. tačiau čekės atsakė net 4 taikliais metimais iš eilės (11, 15, 16, 21 min). "Slavia" buvo prie pat išlikimo A divizione, bet anglės 30, 31 ir 34 min. įmušė net 3 kartus po mažųjų kampinių ir išplėšė lygiąsias, kurios palaidojo šeimininkes. Jos liko paskutinės A divizione.

C grupėje nugalėjo 5 taškus surinkusios anglės, antros su 4 taškais liko olandės, trečios taip pat su 4 taškais - lietuvės, o ketvirtos su 2 taškais - čekės.


Komentarai
Parašė arnaxaz. Data: 24. Vasaris 2008, 17:58:
;/

Parašė kukulinas. Data: 24. Vasaris 2008, 18:14:
deja...


Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004