NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

Startuoja 2011-2012 m. Lietuvos žolės riedulio uždarų patalpų sezonas!
11. Lapkritis 2011, 21:57

Pagal pakoreguotą 2011 m. lapkričio-gruodžio mėn. varžybų kalendorių pirmieji uždarose patalpose startuos mažiausieji

Jau lapkričio 11-13 dienomis vyks Lietuvos FIH VP berniukų ir mergaičių U-12 uždarų patalpų taurės turnyrai Tytuvėnuose (Šiaurės zona) ir Širvintose (Pietų zona), kurie šį savaitgalį išsidalins 9 taures, 72 medalius ir 24 asmeninius geriausių žaidėjų prizus.

Dėl LŽRF rėmėjo- UAB „Transmeda“ prizų kovos 13 mergaičių ir 11 berniukų komandų iš Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Kelmės, Širvintų ir Vilniaus raj.

Lapkričio 19-20 dienomis organizuojamas LŽRF „FED Cup“ vyrų tarptautinis uždarų patalpų turnyras Panevėžyje, kuriame susirungs Širvintų SM, Širvintų „Inta-Baltic-Champingnons“, Vilniaus SŽK „Žuvėdra-Tauras“, Šiaulių SM „Klevas“, Ukrainos Korosten „Politehnik“ HC ir Norvegijos „Kringsja Sporsklubb“.

Taip pat kartu planuojama pravesti LŽRF „FED Cup“ moterų uždarų patalpų Mažosios taurės turnyrą, kuriame dėl nugalėtojų titulo kovos 6 ekipos iš Kauno, Šiaulių, Širvintų.

Lapkričio 26-27 dienomis bus vykdomas LŽRF „FED Cup“ moterų uždarų patalpų Didžiosios taurės, 5 pajėgiausių šalies komandų, turnyras Šiauliuose, kur 4 stipriausios komandos iškovos teisę dalyvauti gruodžio 16-18 dienomis vyksiančiame „Žalgiris Open“ moterų tarptautiniame uždarų patalpų taurės turnyre. Dalyvavimą jau patvirtino Smolevichi „Viktorya“ HC ir Grodno „Ritm – Azot“ HC iš Baltarusijos, taip pat Sumy „Sumchanka“ HC iš Ukrainos.

Gruodžio 3-4 dienomis įvyks „Žalgiris Open“ tarptautinis vyrų uždarų patalpų taurės turnyras Panevėžyje, kuriame dalyvaus 5 pajėgiausios „A“ diviziono vyrų komandos bei Minsko „Minsk“ HC iš Baltarusijos (laukiamas komandos patvirtinimas dėl dalyvavimo).


Sėkmės turnyruose


Komentarai
Parašė Zoutautas. Data: 15. Lapkritis 2011, 15:17:
Kada bus tvarkaraštis vyrų LŽRF taurės? ? ?

Parašė elis. Data: 17. Lapkritis 2011, 11:15:
O kam tas tvarkarastis? - atvaziuoji,suzinai kada, kokiu laiku zaidi, suzaidi rungtynes prie tusciu tribunu ir isvaziuoji namo :) Panevezyje turbut vargiai ar kas zino,kad tokie tarpt.turnyrai pas juos bus. Kaip tas riedulys gali buti populiarus ar bent kiek dominantis zmones,jei apie varzybas jokioje erdveje neskelbiama, tik savoje "sriuboje" ir tai siaurame rate su minimalia informacija :)

Parašė Zoutautas. Data: 17. Lapkritis 2011, 11:51:
Dėl žiūrovu tai niekada nebūdavo jų ir seniau:( nebent kada darę LŽRF vyrai ir moterys kartu varžybos. Ir vyr.teisėjas gal galėtu jau paskelbt teisėjus Taurės varžyboms. Nes būs vėl eis teisėjaut koks žaidėjas:) Vien dėl to kad užsidirbt pinigėlius. Ir labai malonu būtų kad pabendrautų visi teisėjai kaip švilps:) Nes būna taip kad kiekvienas vadovaujasi savo taisyklem.


Parašė ziurovas. Data: 24. Lapkritis 2011, 15:03:
Sveiki. Nebuvo teisybes ir nebus tiek lauke, tiek saleje, norima duoti uzsidirbti saviem vaikam. Turim neutraliu teiseju, kurie vyru cempionate lauke ir saleje galetu svilpti. Dabar uzdarose patalpose vyks Tarptautiniai turnyrai, o svilps nekompetetingi teisejai, kurie lememu momentu bijos priimti teisinga sprendima. Visiem sekmes, kantrybes, objektyviu teiseju sprendimu.


Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004