NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

Lietuvos rinktinė - septinta Europoje
25. Sausis 2004, 21:50


Lietuva - Rusija
2004 metų Europos uždarų patalpų čempionatą Lietuvos rinktinė baigė dar viena pergale prieš Rusiją. Mačą dėl 7 vietos mūsiškės laimėjo 6:4 (3:2).


Pirmuosius 5 įvarčius Lietuvos ekipai pelnė Dovilė Jakaitė, o šešąjį - Jūratė Žvinklytė. Po skaudaus ir netikėto pralaimėjimo šeštadienį Čekijai, mūsiškės ir su Rusija šį kartą žaidė banguotai: 14 min. rezultatas buvo 3:1 Lietuvos naudai, o 24 min. 4:3 jau pirmavo rusės. Pergalę mūsiškės išplėšė pelnydamos įvarčius 28, 32 ir 34 min.

Tad Europos čempionate Lietuvos rinktinė užėmė 7 vietą, tačiau kartu su Rusija iškrito į B divizioną. Mače dėl 5 vietos Austrija 6:2 (3:1) įveikė Čekiją.


Turnyro pusfinalyje Baltarusija po labai atkaklios kovos pralaimėjo Olandijai 4:5, nors po pirmojo kėlinio pirmavo 3:1, o Vokietija nepaliko vilčių Prancūzijai - 4:2 (1:0). Bronzos medaliais sekamdienį pasipuošė baltarusės minimaliu rezultatu 1:0 nugalėjusios prancūzes, o vokietės 6:2 (3:1) įveikė šeimininkes ir apgynė Europos čempionių titulą.

Košmaras Eindhoveno salėje

Kišenėje bilietą į mačą dėl 5 vietos jau turėjusi Lietuvos rinktinė sekmadienį 11 valandą žais tik nieko nelemiančias rungtynes dėl 7 vietos su Rusija. Šetadienio popietę nesuprantamu būdu mūsų komanda pralaimėjo Čekijos nacionalinei komandai ir iškrito į B divizioną.


Lietuva-Čekija
Po pirmojo kėlinio čekės pirmavo 1:0, tačiau vos tik prasidėjus antrajam Jūratė Žvinklytė po mažojo kampinio rezultatą išlygino, o 26 minutę tokiu pačiu būdu Loreta Gatelytė išvedė mūsų komandą į priekį. 32 minutę dar pasižymėjo iš žaidimo Aurelija Griškutė ir atrodė, jog rungtynių baigtis jau nulemta.

Deja, taip nemanė prie bedugnės krašto atsidūrusios čekės. Likus žaisti 3 minutes jos pakietė vartininkę aikštės žaidėja ir palikusios tuščius vartus pakilo į lemiamą šturmą, kuris Lietuvos ekipai virto košmaru. Po Evos Stankovos (38 minutę) ir Klaros Poloprutskos (39) įvarčių iš žaidimo rezultatas tapo lygus (3:3) ir iki finalinio teisėjo švilpuko nebepasikeitė. Mūsų komanda per 40 žaidmo minučių iš 7 mažųjų kampinių realizavo 2, o varžovėms tai padaryti bent kartą iš 6 bandymų neleido Lietuvos rinktinės vartininkė Rasa Čepienė.












Tad vietos A divizione likimą sprendė baudinių serija. R.Čepienė vėl žaidė puikiai - į savo vartus praleido tik 2 iš 4 čekių mestų kamuoliukų. Tuo metu čekių vartininkė neatrėmė nė vieno smūgio, tačiau įvartį pasiekti pavyko tik Renatai Matjušaitytei, o Dovilė Jakaitė, Irma Matjušaitytė, Evelina Raginskaitė ir Jūratė Žvinklytė nepataikė į vartus. Penktojo bandymo Čekijos riedulininkėms net neprireikė.

Sekmadienį Lietuvos rinktinė mačą dėl 7 vietos žais su Rusija, kuri nesugebėjo pasipriešinti Austrijai - 2:9 (0:6), o čekės ir austrės kovos dėl 5 vietos.

Su Čekija teks kovoti dėl išlikimo


Lietuva - Prancūzija
Šeštadienį trečiąsias Europos uždarų patalpų čempionato B grupės rungtynes Lietuvos rinktinė pralaimėjo Prancūzijai 0:2 (0:1) ir toliau kovos tik dėl 5-8 vietų. Ar pavyks mūsiškėms išlikti A divizione nulems mačas su A grupėje paskutinę vietą užėmusia Čekija. Rungtynių pradžia Lietuvos laiku - 15:45 val.

Per rungtynes su Prancūzija mūsų komanda labai rimtai pasipriešino favoritėmis laikytoms varžovėms, tačiau lietuvaites pražudė netaiklūs jų pačių smūgiai ir rezultatyviausia priešininkių žaidėja Peggy Bergere. 12 minutę ji įmušė įvartį iš žaidimo, o 30 min. tai padarė po mažojo kampinio.


Penktadienį Prancūzija 6:0 (3:0) sutriuškino Rusiją ir tik po labai atkaklios kovos 4:5 (3:4) pralaimėjo Olandijai. Lietuvos rinktinė čempionatą pradėjo pralaimėjimu 1:7 (0:2) olandėms, tačiau antrąsias rungtynes prieš Rusiją laimėjo 4:2 (1:2). B grupės nugalėtojomis tapo šeimininkės, kurios šiuo metu pradeda rungtynes su autsaidere Rusija.

A grupės nugalėtojomis tapo vokietės, nors ir nesugebėjo įveikti baltarusių - 4:4 (3:2). Kitose penktadienio rungtynėse Austrija 4:3 (3:2) įveikė Čekiją, Vokietija čekes sutriuškino 9:1 (5:0), o baltarusės - austres 7:2 (2:0). Šeštadienį Vokietija nugalėjo Austriją 5:2 (3:0), o baltarusės vos įveikė čekes 3:2 (1:1).

Tad turnyro pusfinalyje dėl 1-4 vietų Olandija kovos su Baltarusija, o Vokietija - su Prancūzija. Pusfinalio dėl 5-8 vietų mačuose Lietuva kausis su Čekija, o Austrija - su Rusija. Tik šių rungtynių nugalėtojos išsaugos vietas A divizione.

Pergalė prieš Rusiją ir pralaimėjimas Olandijai


Lietuva - Rusija
Lietuvos rungtynės su Rusija prasidėjo Jūratės Žviklytės taikliu smūgiu po mažojo kampinio jau 2 minutę, tačiau 7 ir 17 minutėmis pasižymėjusiuos rusės prieš pertrauką buvo priekyje 2:1. Laimei, antrojo kėlinio pabaigoje lietuvaitės tiesiog nušlavė varžoves. 34 minutę iš žaidimo pasižymėjo Dovilė Jakaitė, o po to sekė dar 2 įvarčiai po mažųjų kampinių. 35 minutę pasižymėjo Loreta Gatelytė, o 38-ąją - vėl J.Žvinklytė. Lietuvos rinktinė šiame mače išnaudojo 3 iš 8 mažųjų kampinių, o rusės tą padarė kartą iš 4 bandymų.

Po sunkiai iškovotos pergalės visa Lietuvos delegacija lengviau atsikvėpė. Anot trenerių, per antrąjį kėlinį jau pasimatė toks žaidimas, kokio jie tikisi. Gali būti, kad prastai pradžiai įtakos turėjo ir labai stiprus varžovas per pirmąsias rungtynes.


Lietuva - Olandija
Vienintelį Lietuvos rinktinės įvartį mače su Olandija mūsų komandai pelnė Aurelija Griškutė po mažojo kampinio 33 minutę. Pasaulio vicečempionės olandės tuo metu jau pirmavo 6:0. Jos per rungtynes realizavo 4 mažuosius kampinius iš 7, mūsiškės tą padarė kartą iš 4 bandymų. Vieną įvartį olandės įmušė iš baudinio.

Po rungtynių Olandijos rinktinės vyriausiasis treneris Ericas Verboomas prisipažino tikėjęsis didesnio lietuvaičių pasipriešinimo. Mat treneris dar nepamiršo kaip jo ekipai prieš metus teko vytis Lietuvos rinktinę pirmajame pasaulio čempionate Leipcige.

Lietuvos rinktinės sudėtis:

Rasa Čepienė HFTC
Asta Ramanauskaitė "Gintra-Universitetas"
Lina Simonaitytė "Gintra-Universitetas"
Evelina Raginskaitė HFTC
Indrė Tavoraitė "Gintra-Universitetas"
Renata Matjušaitytė "Gintra-Universitetas"
Loreta Gatelytė "Inta"
Vaida Povilaitytė "Gintra-Universitetas"
Irma Matjušaitytė "Royal Antwerp H.C."
Dovilė Jakaitė "Gintra-Universitetas"
Jūratė Žvinklytė HFTC
Aurelija Griškutė HFTC

Komandos vadovas - Leonardas Čaikauskas
Vyriausiasis treneris - Rimantas Čaikauskas
Treneris - Vaidotas Vaičeliūnas
Gydytoja - Laima Šiaudinienė


Netikėtai sunki pergalė finale

Europos uždarų patalpų čempionatui besirengianti Lietuvos moterų rinktinė Slagelsės mieste Danijoje laimėjo Baltijos taurės turnyrą, nors finalo rungtynėse su Hamburgo "Uhlenhorster HC" (Vokietija) prireikė mušti baudinius. Normalus rungtynių laikas baigėsi 2:2 (abu įvarčius mūsų komandai pelnė Jūratė Žvinklytė), o baudinių seriją lietuvaitės laimėjo 2:1 (taikliai smūgiavo Dovilė Jakaitė ir Irma Matjušaitytė).

Vietą finale Lietuvos nacionalinė komanda užsitikrino sekmadienio rytą, 8:0 sutriuškinusi Švedijos rinktinę. J.Žvinklytė ir Aurelija Griškutė pelnė po 3 įvarčius, D.Jakaitė - 2.

Šeštadienį Lietuva 4:3 nugalėjo Daniją ir 7:4 - "Uhlenhorster HC". Į Danijos rinktinės vartus 2 įvarčius įmušė J.Žvinklytė, po 1 - D.Jakaitė ir I.Matjušaitytė. Vokietijos klubo vartininkę J.Žvinklytė nuginklavo 4 kartus, D.Jakaitė - 2, A.Griškutė - 1.

Penktadienio vakarą lietuvaitės žaidė draugiškas rungtynes su danėmis ir lengvai nugalėjo jas 6:1. 4 įvarčius nugalėtojoms pelnė J.Žvinklytė, po 1 - A.Griškutė ir D.Jakaitė.

Danijoje Lietuvos rinktinės treneriai Rimantas Čaikauskas ir Vaidotas Vaičeliūnas vertėsi tik su 8 pagrindinėmis žaidėjomis: vartininke Rasa Čepiene (Vilniaus HFTC), gynėjomis Evelina Raginskaite (HFTC) ir Lina Simonaityte (Šiaulių "Gintra-Universitetas"), saugėmis Renata Matjušaityte ir Vaida Povilaityte (abi - "Gintra-Universitetas") bei puolėjomis Jūrate Žvinklyte, Aurelija Griškute (abi - HFTC), Dovile Jakaite ("Gintra-Universitetas") ir Irma Matjušaityte ("Royal Antwerp HC", Belgija).

Bratislavoje užimta trečia vieta

Europos uždarų patalpų riedulio čempionatui, kuris sausio pabaigoje įvyks Olandijos mieste Eindhovene, besirengianti gerokai atjauninta Lietuvos moterų rinktinė Bratislavoje (Slovakija) savaitgalį įvykusiame draugiškame 4 komandų Pavelo Rosos atminimo taurės turnyre užėmė trečią vietą.

Penktadienį apie pietus į Bratislavą atvykusi Lietuvos komanda tą pačią dieną vakare dar sužaidė draugiškas rungtynes su Slovakijos nacionaline komanda. Mačą lietuvaitės laimėjo 4:2, o per abipusiu sutarimu žaistą papildomą kėlinį mūsiškės įmušė dar 2 "sausus" įvarčius. Tačiau draugiškos rungtynės Lietuvos rinktinei kainavo labai daug ir atsiliepė oficialaus turnyro rezultatams: dar per apšilimą sena trauma atsinaujino Vilniaus HFTC gynėjai Aurelijai Keršytei, o pirmojo kėlinio pabaigoje traumą patyrė vienintelė patyrusi saugė Vaida Povilaitytė iš Šiaulių "Gintros-Universiteto" (buvo daug kraujo, tačiau ligoninėje padarius rentgeno nuotrauką paaiškėjo, kad trauma nėra sunki). Abi riedulininkės Slovakijoje daugiau nežaidė.

Kėliniai - kaip diena ir naktis

Šeštadienį prasidėjo pagrindinis turnyras. Pirmosios lietuvaičių rungtynės - su Čekija. Labai gerai mačą pradėjusi mūsų komanda į priekį išsiveržė sužaidus vos minutę. Po gražios atakos pasižymėjo Jūratė Žvinklytė. 9 minutę rezultatas buvo jau 2:0 Lietuvos komandos naudai - iš žaidimo įvartį vėl pelnė J.Žvinklytė. Po to Jūratė, Aurelija Griškutė ir Dovilė Jakaitė turėjo dar ne po vieną progą pasižymėti, tačiau rezultatas nepakito. Viskas baigėsi tuo, kad vietoj solidžios persvaros 15 minutę rezultatas sumažėjo - iš žaidimo pasižymėjo čekė Kolumpkova. Per antrą kėlinį aikštėje jau dominavo Čekijos rinktinė. Po įvarčio 27 minutę iš žaidimo ir 36 minutę išnaudoto mažojo kampinio varžovės jau buvo priekyje 3:2. Lietuvos rinktinė per antrąsias 20 minučių taip pat turėjo keletą progų pakeisti rezultatą savo naudai, tačiau nesisekė niekas: išvakarėse per draugišką mačą 3 įvarčius po mažųjų kampinių įvarčius pelniusiai J.Žvinklytei vartai užsirišo, nesisekė beveik į tuščius vartus pataikyti kitoms riedulininkėms. Tad po atkaklios kovos pralaimėta 2:3, nors buvo galima laimėti gana solidžia persvara.

Antrosios rungtynės šeštadienį po pietų su Slovakijos komanda. Mačas ir vėl prasidėjo gausybe lietuvaičių atakų, po kurių rezultatas tiesiog privalėjo augti mūsų naudai. Deja, kamuoliukas skriejo visur tik ne į vartus. Pralaužti slovakių gynybą vienintelį kartą 10 minutę iš žaidimo vėl pavyko J.Žvinklytei. Po to, kaip ir per mačą su Čekija, viskas apsivertė aukštyn kojomis. Slovakės 13 ir 15 minutėmis iš žaidimo pelnė po įvartį ir prieš pertrauką netikėtai jau buvo priekyje. Dar blogiau tapo 22 minutę. Pakrikusiais Lietuvos rinktinės veiksmais per kontrataką pasinaudojusios šeimininkės iš žaidimo dar padidino savo persvarą.

Lietuvaitės kovojo sukandusios dantis ir mačo pabaigoje rungtynių eigą vis dėlto sugebėjo pasukti sau naudinga linkme. 35 minutę pagaliau įmušti po mažojo kampinio pavyko J.Žvinklytei. Prabėgus vos 2 minutėms iš žaidimo rezultatą išlygino D.Jakaitė. O iki rungtynių pabaigos likus 1 minutei slovakės galėjo rautis plaukus nuo galvos. Dešiniuoju kraštu nuo aikštės vidurio prasiveržusi A.Griškutė metė į vartus beveik iš nulinio kampo. Tačiau raudonasis kamuoliukas atsimušė į Slovakijos rinktinės gynėją ir įriedėjo į tolimą vartų kampą. Taip į kampą įspraustos lietuvaitės iškovojo pirmąją pergalę.

Kitose šeštadienio rungtynėse Slovakija netikėtai lengvai 6:1 (4:1) sutriuškino Austriją, o austrės savo ruožtu 5:3 (1:0) nugalėjo čekes. Tad po pirmos dienos visos komandos buvo surinkusios po 3 taškus ir kaupėsi lemiamoms sekmadienio kovoms. Jose turėjo paaiškėti didžiojo ir mažojo finalų dalyvės.

Pragaištingos sekundės

Pirmosios į kovą stojo Lietuvos ir Austrijos rinktinės. Rungtynių scenarijus vėl iki skausmo priminė pirmuosius du mūsiškių mačus. Po pirmojo teisėjo švilpuko prabėgus tik 1 minutei 20 sekundžių penktąjį savo įvartį turnyre pelnė J.Žvinklytė. 15 minutę po A.Griškutės smūgio rezultatas jau buvo 2:0. Buvo dar keletas puikių progų pelnyti įvartį, tačiau prieš pertrauką rezultatas vietoje 5:0 tapo 2:1. Turėdamos kamuoliuką lietuvaitės sugebėjo jį prarasti visiškai netoli savo zonos, o austrės per likusias kelias sekundės meistriškai uždirbo mažąjį kampinį (jį teko atlikti jau pasibaigus kėlinio laikui). Christine Anderlich smūgiavo idealiai ir lietuvaitėms beliko skėstelėti rankomis. Antrojo kėlinio pradžia mūsų komandai virto tikru pragaru. Sužaidus vos 3 minutes rezultatas tapo 2:3. 21 minutę rezultatą iš žaidimo sušvelnino Carolin Korper, o 23 minutę dar vieną mažąjį kampinį realizavo Ch.Anderlik. Netrukus viskas galėjo būti dar blogiau, tačiau C.Korper atliktą 7 metrų baudinį atrėmė Lietuvos rinktinės vartininkė Rasa Čepienė. Po to austrės išsaugojo iniciatyvą, tačiau vėl į lemiamą šturmą pakilusiai mūsų komandai paskutinę minutę pavyko rezultatą išlyginti - po gražios atakos iš žaidimo dar kartą pasižymėjo J.Žvinklytė. Deja, išsaugoti šio rezultato mūsiškėms nebuvo lemta, o viskas baigėsi itin skaudžiai. Austrės vėl iki finalinės sirenos likus kelioms sekundėms uždirbo mažąjį kampinį, kurį jau pasibaigus mačui negailestingai realizavo C.Korper.

Kitame mače po tokios pat atkaklios kovos slovakės 2:1 (0:1) įveikė čekes. Pergalingą įvartį šeimininkės po mažojo kampinio taip pat pelnė paskutinę rungtynių minutę.

Tad į didįjį finalą pateko Slovakijos ir Austrijos rinktinės, o Lietuvos ir Čekijos komandoms teko kovoti dėl trečiosios vietos.

Finaluose prireikė baudinių

Šį kartą Lietuvos rinktinei rungtynės klostėsi jau kitaip nei pirmieji 3 mačai. Pirmos įvartį jau 2 minutę iš žaidimo pelnė čekės, o mūsų komanda po 10 minučių gavo teisę mušti baudinį. D.Jakaitė savo šanso nepraleido ir rezultatas tapo lygus. Iki kėlinio pabaigos rezultatas nepakito, nors progų turėjo abi ekipos. Iš karto po pertraukos lietuvaitės po A.Griškutės įvarčio iš žaidimo išsiveržė į priekį, tačiau 23 minutę rezultatas vėl buvo lygus. Vis dėlto iniciatyva jau buvo Lietuvos rinktinės rankose. Tai baigėsi dar vienu D.Jakaitės įvarčių 28 minutę. Kai jau atrodė, kad trečioji vieta atiteks mūsų komandai, čekės dar kartą sugebėjo išlyginti rezultatą. 37 minutę jos tai padarė iš žaidimo. Per likusį laiką niekas nepasikeitė ir trečiosios vietos likimą turėjo nulemti baudinių serija. Joje sublizgėjo Lietuvos rinktinės vartininkė Asta Ramanauskaitė. Pirmasis čekių metimas skriejo šalia vartų, tačiau kamuoliuko skriejimo kryptį atspėjusi mūsų vartininkė tikriausiai vis tiek būtų išgelbėjusi. Tuo metu D.Jakaitė varžovių vėl nepasigailėjo. Antrąjį čekių metimą A.Ramanauskaitė atrėmė, o mūsiškė Evelina Raginskaitė buvo taikli. Trečiasis varžovių mestas kamuoliukas vėl tapo A.Ramanauskaitės grobiu, tačiau į vartininkę pataikė ir Lietuvos rinktinės pergalę galėjusi nulemti A.Griškutė. Toliau čekės klysti jau nebeturėjo teisės, bet ir ketvirtasis jų bandymas nebuvo sėkmingas. Kamuoliukas pataikė į virpstą ir Lietuvos rinktinė šventė pergalę.

Baudinius mušti prireikė ir dėl pirmosios vietos kovojusioms Austrijos ir Slovakijos rinktinėms. Normalus rungtynių laikas baigėsi lygiosiomis 2:2, o baudinių serijoje 3:2 nugalėjo austrės.

Rezultatyviausia Lietuvos rinktinės žaidėja Bratislavoje tapo J.Žvinklytė, pelniusi 6 įvarčius. Po 3 kartus paisžymėjo A.Griškutė ir D.Jakaitė.

Jaunimas nenuvylė

Po turnyro Lietuvos nacionalinės komandos vyriausiasis treneris Rimantas Čaikauskas nebuvo nusiminęs, nors pripažino, kad galima buvo iškovoti ir daugiau pergalių. Svarbiausia buvo išbandyti atjaunintą rinktinę. Jurgai Marcinauskaitei dabar yra tik 16 metų, D.Jakaitei ir Linai Simonaitytei - po 17, Eglei Lekytei - 19.

"Žaidėme su pajėgiomis komandomis, nepralaimėjime joms dideliais skirtumais, galėjome ir visas nugalėti. Tad nėra ko pergyventi, - po turnyro Bratislavoje sakė R.Čaikauskas. - Galima komandas turnyro lentelėje išdėlioti bet kokia tvarka ir viskas atrodys logiška. Nenusivyliau nė viena jaunąja žaidėja, tikiu, kad ateityje iš jų išaugs aukšto lygio riedulininkės. Prieš Europos čempionatą komandą gali papildyti 3-4 patyrusios riedulininkės".

R.Čaikausko asistentas Vaidotas Vaičeliūnas taip pat nenusiminė dėl pralaimėtų rungtynių, kuriose buvo galima nugalėti. "Jaunimui tai išeis į naudą, - sakė treneris. -Iš karto pirmąją vietą laimėjusios žaidėjos gali aukštai užriesti nosį, o kuo aukščiau kyli tuo žemiau tenka kristi".

Lietuvos žolės riedulio federacija komandoms visada kelia aukštus tikslus, todėl LŽRF prezidentui Leonardui Čaikauskui po turnyro daug priežasčių džiaugsmui nebuvo. "Visos turnyre dalyvavusios komandos dar tik pradeda pasirengimą Europos čempionatui, tad jėgos buvo lygios, - sakė LŽRF vadovas. - Vis dėlto mūsų ekipos padėtis yra geresnė prieš išvyką į žemyno pirmenybes. Varžovės be šio turnyro dar dalyvaus Alpių taurės varžybose ir viskas. O mūsų rinktinė dar rungtyniaus su stipriomis komandomis "Žalgirio" taurės turnyre, Danijoje žais Baltijos šalių taurės varžybose. Tad gerai pasirengti Europos čempionatui galimybės tikrai yra geros".

Fanų prizas - vartininkei

Į Bratislavą su Lietuvos rinktine vyko ir trys Lietuvos žolės riedulio fanų klubo nariai, kurie su traumuotų riedulininkių pagalba kėlė nemažą triukšmą per visas mūsų komandos rungtynes. Vienintelis konkurentas buvo su viena tarškyne ir savo šalies vėliava salėje buvę Slovakijos rinktinės gerbėjai. Triukšmingas lietuvių palaikymas nepatiko vienam iš Austrijos delegacijos vadovų. Priėjęs prie lietuvių jis prašė netrukdyti jo komandai bent jau mušant mažuosius kampinius. Jam atrodė negarbinga, kad austrėms trukdoma susikaupti. Paaiškinta, kad austrių įvarčių salėje niekas nelaukia ir triukšmauta toliau.

Po turnyro fanų klubo nariai išrinko, jų manymu, geriausią Lietuvos rinktinės žaidėją ir ją apdovanojo Bratislavoje pirmą kartą pademonstruotais oficialiais Fanų klubo marškinėliais. Prizas atiteko čekėms neįveikiama siena per lemiamas rungtynes tapusiai A.Ramanauskaitei.


Komentarai

Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004