NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

Tarptautinis turnyras GWIAZDKA 2011
6. Gruodis 2011, 15:52

Septynioliktame tarptautiniame Gwiazdka turnyre 2011 turnyre iškovota 5-oji vieta.

Šiame turnyre dalyvavo 20 mergaičių ir berniukų (gim. 1999 m. ir jaun.) komandų iš Lenkijos, Baltarusijos, Slovakijos, Ukrainos ir Lietuvos.

Lietuvą atstovavo mišri Širvintų sporto mokyklos komanda su treneriu Romualdu Chmeliausku priešakį, kurios sudėtį sudarė Dovilė Juraitė, Edgaras Džiovalas, Tomas Mikuckis, Domantas Mikšta, Lukas Janukaitis ir Paulius Mažuika.

20 tarptautinio turnyro komandų buvo suskirstytos į 4 pogrupius po 5 komandas. Kovoje dėl aukščiausios vietos pogrupyje buvo iškovotos 3 pergalės ir patirtas 1 pralaimėjimas. To pasekoje pogrupyje užimta 2-oji vieta ir garantuotas patekimas tarp 8 geriausių komandų, iš kurių buvo sudaryti 2 pogrupiai po 4 komandas.

Patirtas pralaimėjimas 0:1 prieš UKS SP 26 komandą iš Poznanės miesto bei pasiekta pergalė prieš ukrainiečius iš Korosten miesto rezultatu 2:1.

Lemiamose varžybose dėl patekimo tarp 4 geriausių tarptautinio turnyro komandų buvo žaidžiama su Polonia komanda iš Sroda Welkopolska miesto, kovingos rungtynės baigėsi rezultatu 3:3. Tad mišri Širvintų sporto mokyklos ir Polonia komandos surinko po 4 taškus. Tokiu atveju buvo skaičiuojamas įvarčių santykis, kuris mūsų komandai apmaudžiu vieno įvartuko skirtumu lėmė kovoti tik dėl 5-8 vietų paguodos turnyre.

Rungtynės su komanda iš Stezewo miesto buvo pergalingos rezultatu 1:0 ir tolesnėje kovoje dėl 5 vietos vėl teko susirungti su Ukrainos komanda iš Korosten miesto. Šiose rungtynėse jaunųjų šalies riedulininkų dar kartą įrodytas ryžtas ir kovingumas lėmė rungtynių baigtį laimėjimu 2:0 ir iškovotą 5-ąją vietą.

Taigi, turnyre buvo pasiektos 6 pergalės, 1 lygiosios ir patirti 2 pralaimėjimai.

Nuoširdžiai norime padėkoti gerbiamam Jaroslav Suchocki, kuris ne tik nuvežė ir parvežė vaikus, bet ir padėjo juos prižiūrėti.


Komentarai

Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004