NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

"Cliven" lygos lyderėmis tapo šiaulietės
12. Sausis 2003, 20:39

Savaitgalį (sausio 11-12 d.) Vilniuje, Ekinstos sporto salėje, prasidėjo 2003 metų Lietuvos moterų "Cliven" lygos uždarų patalpų riedulio A diviziono čempionatas. I rato varžybose geriausiai sekėsi Šiaulių "Gintros-Universiteto" riedulininkėms, iškovojusioms visas pergales.

Lemiamose rungtynėse Vaidoto Vaičeliūno auklėtinės rezultatu 6:3 įveikė Vilniaus HFTC ekipą. Prieš tai "Gintra-Universitetas" 8:2 sutriuškino Lietuvos jaunimo (iki 21 metų) rinktinę ir 10:2 - "Šiaulius".

Kiti rezultatai: HFTC - "Šiauliai" - 4:1, HFTC - Lietuvos jaunimo rinktinė - 5:1, Lietuvos jaunimo rinktinė - "Šiauliai" - 11:1.

"Cliven" lygos antro rato varžybos įvyks vasario 15-16 dienomis.

Gins čempionių titulą

"Cliven" lygos startas buvo paskutinis Lietuvos jaunimo rinktinės pasiruošimo etapas sausio 24-26 d. Poznanėje (Lenkija) vyksiančiam Europos uždarų patalpų riedulio čempionatui. Jaunosios riedulininkės kaimyninėje šalyje gins žemyno čempionių titulą, nors rinktinės vyriausiasis treneris Rimantas Čaikauskas teigia, kad komandos tikslas - pirmasis šešetukas. "Iš "auksinės" komandos beliko tik 5 žaidėjos, o kitos yra keletu metų jaunesnės, todėl nekeliame itin aukštų tikslų, - sako treneris. - Nesakau, kad būtinai turime likti 6 vietoje, galime pakilti ir aukščiau".

Planuojama, kad Lietuvos jaunimo rinktinė į Lenkiją išvyks sausio 21 dieną ir, jeigu pavyks susitarti, prieš Europos čempionato startą dar sužais 2 draugiškas rungtynes su čempionato šeimininkų rinktine.

Apdovanoti geriausieji

Po "Cliven" lygos A diviziono I rato paskutinių rungtynių buvo paskelbti ir geriausiųjų 2002 metų žaidėjų, trenerių bei teisėjų rinkimų rezultatai. Geriausia praėjusiųjų metų žaidėja pripažinta Vilniaus HFTC vartininkė Rasa Čepienė, geriausio trenerio vardas atiteko V.Vaičeliūnui, o geriausiu teisėju išrinktas Romualdas Chmieliauskas. Taip pat buvo išrinktos geriausios jaunos riedulininkės. Kategorijoje iki 18 metų nugalėjo Jolanta Šimaitytė iš HFTC, o kategorijoje iki 16 metų - Dovilė Jakaitė iš "Gintros-Universiteto".


Komentarai

Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004