NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

Šiaulietės išskrido į Airiją
12. Gegužė 2005, 01:07

Šiaulių "Gintra-Universitetas" lėktuvu iš Rygos trečiadienio vakarą išskrido į Airijos sostinę Dubliną dalyvauti Europos moterų klubų čempionų taurės B diviziono varžybose. Penkis pastaruosius Lietuvos čempionatus laimėjusios šiaulietės tikisi susigrąžinti vietą stipriausiųjų divizione.

Dubline rungtyniaus 8 komandos, jos suskirstytos į dvi grupes. "Gintra-Universitetas" pateko į A grupę kartu su Briuselio "Royal Leopold" (Belgija), Prahos "Slavia" (Čekija) ir "HK Zrinjevac" (Kroatija) ekipomis. B grupėje kovos Gardino "Ritm" (Baltarusija), Dublino "Hermes HC" (Airija), "HF Mori VillaFranca" (Italija) ir "Rotweiss Wettingen HC" (Šveicarija) riedulininkės.

Penktadienį šiaulietės žais su kroatėmis, šeštadienį - su čekėmis ir sekmadienį - su belgėmis. Pirmadienį abiejų grupių 1 vietos žais su kitose grupėse 2 vietas užėmusiomis ekipomis dėl kelialapių į A dvizioną, o 3 ir 4 vietas užėmusios komandos "kryžiaus" sistema kovos dėl išlikimo B divizione. Finalai dėl tikslių galutinių vietų nebus žaidžiami.

"Gintra-Universitetas" į Airiją išvyko susistiprinusi Vilniaus HFTC puolėja Aurelija Griškute ir "Kelmės" vartininke, geriausia šių metų Europos jaunimo uždarų patalpų čempionato žaidėja Arūne Paulavičiūte.

Šiauliečių vyriausiasis treneris Vaidotas Vaičeliūnas prieš kelionę į Dubliną sakė, kad komanda yra nusiteikusi kovoti dėl kelialapio į A divizioną.

"3 metus žaidėme aukščiausiame lygyje, todėl noras susigrąžinti vietą tarp stipriausiųjų tikrai yra, - sakė treneris. - Pagrindinės varžovės turėtų būti baltarusės ir belgės. Nurašyti, aišku, negalima ir šeimininkų komandos. Į Airiją keliauja beveik visa Lietuvos jaunimo rinktinė, todėl norėtųsi, kad žaidėjos turėtų daugiau patirties. Tačiau, kiek man žinoma, panaši padėtis yra ir Belgijos ekipoje".

V.Vaičeliūnas teigė esąs patenkintas savo komandos sportine forma.

"Lietuvos čempionato 4 rato varžybos parodė, kad komanda yra pasirengusi gerai, žaidimas - geras, tačiau sunkumų kyla, kai reikia įmušti, - teigė treneris. - Mūsų puolėjos jaunos, vis kažko pritrūksta, kad įmuštų. Pastaruoju metu per treniruotes būtent šiam elementui ir standartinėms padėtims skyrėme daugiausiai dėmesio".


Komentarai
Parašė tomas. Data: 13. Gegužė 2005, 12:57:
sekmes


Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004