NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

LŽRF taurės – Panevėžio ir Ukrainos klubams
18. Lapkritis 2008, 15:33

Šiauliuose LŽRF vyrų taurės turnyrą laimėjo „Panevėžio“ klubas, o moterų varžybose nugalėjo Sumų „Sumčanka“ iš Ukrainos.

Vyrų turnyro pusfinalyje panevėžiečiai 8:3 nugalėjo Širvintų „Intą“, o Vilniaus „Žuvėdra-Tauras“ 5:1 nugalėjo kitą sostinės ekipą - „Ardą-Rudaminą“.

Finale „Panevėžys“ palaužė žuvėdriukus 4:2, o „Inta“ nugalėjo „Ardą-Rudaminą“ 6:3.

Geriausi finalo žaidėju buvo išrinktas panevėžietis Marius Kriaučiūnas, o mažajame finale geriausias buvo vilnietis Robertas Voitechovskis.

Geriausiais atskirų komandų žaidėjais buvo pripažinti Virginijus Kulišauskas („Panevėžys“), Artūras Macijauskas („Žuvėdra-Tauras“), Giedrius Gridziuška („Inta“), ir Andrejus Paškevičius („Ardas-Rudamina“).

Moterų turnyro A grupėje Smolevičių „Victory“ (Baltarusija) 9:2 sutriuškino „Intą“ ir 5:3 palaužė Šiaulių „Gintrą-Strektę-Universitetą“. Dviejų Lietuvos klubų mačą 12:2 laimėjo šiaulietės.

B grupėje visos komandos pasidalijo po pergalę. Sumų „Sumčanka“ (Ukraina) 6:2 nugalėjo Lietuvos jaunimo (iki 21 metų) rinktinę, bet 3:5 pralaimėjo Vilniaus HFTC riedulininkėms. Per kitą mačą jaunimo rinktinė palaužė vilnietes 4:2. Dėl geresnių įmuštų ir praleistų įvarčių santykių į pusfinalį pateko Ukrainos ir Vilniaus klubai.

Turnyro pusfinalio mačuose buvo pajėgesnės viešnios iš Ukrainos ir Baltarusijos. „Sumčanka“ palaužė „Gintrą-Strektę-Universitetą“ 7:4, o „Victory“ nugalėjo HFTC merginas 7:3.

Finale stipresnės buvo Ukrainos riedulininkės, įveikusios baltaruses minimaliu skirtumu 5:4. Trečioji vieta atiteko šiaulietėms, kurios mažajame finale nugalėjo Vilniaus klubą 4:2.

Per rungtynes dėl 5 vietos Lietuvos jaunimo rinktinė palaužė „Intą“ 4:3.

Rezultatyviausia turnyro žaidėja tapo „Gintros-Strektės-Universiteto“ žaidėja Dovilė Jakaitė, pelniusi 15 įvarčių. Geriausios varžybų žaidėjos prizas atiteko ukrainietei Jevgenijai Moroz, o geriausia vartininke išrinkta baltarusė Julia Lašuk.

Geriausiomis komandų žaidėjomis buvo išrinktos J.Moroz („Sumčanka“), Nastasija Ščerbakova („Victory“), Donata Dildaitė („Gintra-Strektė-Universitetas“), Inesa Puidokienė (HFTC), Ramūnė Petrauskaitė (Lietuvos jaunimo rinktinė) ir Ugnė Chmeliauskaitė, („Inta“).


Komentarai
Parašė sirvintai. Data: 21. Lapkritis 2008, 00:23:
pz lol


Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004