NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

Jūratei - marškinėliai, Aurelijai - automatas
28. Gruodis 2003, 22:41

Praėjo dar šiek tiek laiko. Prieš Naujuosius apsilankyta moterų "Žalgirio" taurės turnyre Vilniuje ir Lietuvos čempionato pirmojo rato varžybose Šiauliuose.

Vilniuje būrelis buvo nemažas, patarškėjome, paragavome alaus ir sužaidėme su sporto žurnalistais. Įsitikinome, kad visos sunkios, alinančios treniruotės, krosai, treniruoklių salės, kibirai išlieto prakaito eina velniop po vieno gerai praleisto vakaro. Rungtynės baigėsi 4:4, o mes visą laiką atsilikinėjome. Matyt dėl visko kaltas žurnalistams paskolintasis Kęstutis:) Kiti varžovai juk lazdas laikė pirmą ir antrą kartą. Na bet tiek to. Po rungtynių draugiškai išgėrėme alaus, bus dar tų revanšų.

Turnyrą Vilniuje vėl laimėjo baltarusės. Sirk nesirgęs, nepadėjo tai nė Lietuvos rinktinei, nė HFTC. Bet kas juoksis paskutinis, t.y. kas juoksis Eindhovene, mes dar pažiūrėsim.

Po turnyro fanai pratęsė Bratislavoje pradėtą tradiciją apdovanoti jiems labiausiai įsiminusią žaidėją. Naujasis fanų klubo prezidentas Glebas (senajam buvo surengta apkalta) klubo marškinėliais apdovanojo rezultatyviausią Lietuvos rinktinės žaidėją Jūratę Žvinklytę, fanų ir didžiosios Lietuvos žolės riedulio pasaulio dalies jau žinomą kaip Jūratėlę. Buvo proga susipažinti su šia žaidėja iš arčiau, kai kas, sako, po to ir vestuves sapnavo...

Šiauliuose apsilankė tik Glebas ir Romas. Sako buvo linksma, Šiaulių viešbutyje televizoriai jau ir filmus suaugusiems rodo. Glebui tai lyg ir padėjo užmigti, kas labai nepatiko Romui. Nenuvylė ir visas rungtynes laimėjusi HFTC. Pakeliui į Vilnių karingiausia Vilniaus komandos žaidėja - fanams taip pat neblogai pažįstama Aurelija Griškutė - dovanų gavo automatą. HFTC treneriui Rimui Čaikauskui padovanotas domino - strateginiam mąstymui tobulinti. Aurelija pažadėjo, kad Glebas už automatą dar atsiims. Na, bet čia jau kitais metais. Laimingų 2004-ųjų!


Komentarai

Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004