NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

Laiškas iš Bratislavos
26. Liepa 2006, 12:27

Šiuo metu Lietuvos vaikinų jaunimo rinktinė kovoja Europos C diviziono čempionate Bratislavoje. Štai kokie mūsų komandos atsiliepimai.

"Į Slovakiją atvykome per parą. Baisiai karšta - temperatūra siekia per 35, kartais daugiau. Naktį paprastai nenusileidžia žemiau 30. Apgyvendino minus 3 žvaigždučių viešbutyje kartu su bulgarais, visos kitos komandos gyvena šalia stadiono. Galima sakyti, tai vienintelis nepatogumas. Prie gyvenimo sąlygu komanda jau prisitaikė.

Yra netekčių - Igoriui Panfilovui iškilo votis, tačiau, padedant baltarusių gydytojui, ji jau gyja. Nuotaika pusiau kovinga - visgi aukščiau bambos neiššoksi. Nuvylė mačas su bulgarais. Iš pradžių lietuviai turėjo kelias dėkingas progas, jie pirmieji ir praleido kvailą įvartį. Po to dar užsidirbo 7 m. baudinį. Pirmą kelinį pralaimėję 0:2, jie nukabino nosis ir antrame jau nebekovojo - praleido dar 3 ivarčius ir nusileido 0:5.

Mačas su azerbaidžaniečiais klostėsi geriau. Treneris paprašė vyrų gintis taip, kad nebūtų gėda. Jie taip ir padarė. Tiesa, azerbaidžaniečiai pelnė įvartį, bet jis buvo labiau atsitiktinis. Antrame kelinyje jie rezultatą padvigubino, bet tai buvo viskas, kas jiems buvo leista. Netrukus žaidimo kontrolė perėjo i lietuvių rankas ir jie surengė kelias gražias pavojingas atakas, kurias užbaigti pritrūko tikslumo. Visgi laimė nusišypsojo, kai už smūgį lazda per lazdą teisėjas skyrė 7 m. baudinį. Smūgiavo Jarekas ir pataikė į vartininką. Metimo būta nestipraus, gal tai ir padėjo - vartininkas nesugraibė kamuoliuko ir šis atsidūre vartuose. Pralaimėjimas 1:2 suteikė optimizmo - kai norima, žaisti galima".


Komentarai

Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004