NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

Lietuvos moterų rinktinės pasiruošimas Europos čempionatui
23. Gruodis 2009, 10:55

Šalies moterų rinktinės pasiruošimas Europos čempionatui vykdomas per tarptautinius turnyrus.
Šalies moterų nacionalinė rinktinė, kurios pagrindą sudaro Šiaulių „Gintros-Strekte-Uni“ žaidėjos, vadovaujamos trenerio Vaidoto Vaičeliūno LŽRF taurės turnyre ir „Žalgirio“ SD čempionato varžybose jau pradėjo pasiruošimą Europos čempionato „A“ diviziono varžyboms Duisburge, kurios įvyks kitų metų sausio mėnesį.


Komanda jau sužaidė 8 oficialias rungtynes (LŽRF taurės turnyre 2 rungtynes laimėjo, 1 pralaimėjo ir 1 baigė lygiosiomis ir šiame čempionate 3 rungtynes laimėjo ir 1 pralaimėjo) bei vienas draugiškas rungtynes šį penktadienį 1:2 nusileido Sumų „Sumchanka“ HC. Sužaistos jau 9 rungtynės. Panašiai buvo ir 2009 metų Europos jaunimo U-21 čempionate, ugalėtoja – Lietuvos jaunimo rinktinė. 2008-2009 metais Lietuvos jaunimo rinktinės pasiruošimo planas pasiteisino – komanda pasiekė savo optimaliausią pajėgumą ir sausio mėnesio pabaigoje užtikrintai „nušlavė“ Austrijos, Čekijos, Rusijos ir Baltarusijos rinktines ir iškovojo aukso medalius.
Treneris Vaidotas Vaičeliūnas pripažįsta, kad jo merginoms dar labai trūksta fizinio pasiruošimo ir ... noro lankyti treniruotes.
Pagal pasiruošimo planą sausio 8-11 dienomis rinktinės dar laukia išvyka į Ukrainą, kur vyks tarptautinis moterų turnyras ir dalyvaus 10 komandų. Ten lietuvaitės sužais 5 rungtynes.


Komentarai

Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004