NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

"Panevėžio" vadovo laiškas
25. Balandis 2007, 17:51

LŽRF elektroniniu paštu gavo vyrų "Panevėžio" klubo vadovo Viginijaus Kulišausko laišką.

Paties V.Kulišausko prašymu, laišką skelbiame mūsų tinklalapyje (kalba netaisyta):



Nereikėtų ponai taip energingai diskutuoti apie komandą kuri, "PANEVĖŽIO" pavadinimu, buvo pradėjusi dalyvauti čempionate. Tai ne ta, kuri buvo daugkartinė Lietuvos čempionė ir dar bus ilgai nenugalima... Prieš du metus, įpusėjus čempionatui, mes pasitraukėme iš jo, dėl betvarkės, kuri vyko vieno čempionato turo metu Kėdainiuose (kur atžaidus rungtynes reikėjo eiti praustis i kūdrą... ir t.t ), apie tai mes informavome federaciją ir buvome priėmę sprendimą toliau nedalyvauti čempionate.

Derybas vesti įpareigotas buvau aš, kaip esamas klubo vadovas ir treneris, taciau iki šiol tyla. Šiame čempionate buvo pradėję žaisti buvę ir esami kai kurie žaidėjai, kurie neturėjo jokių įgaliojimų atstovauti "PANEVĖŽIO" klubui, todėl prašau nemaišyti ir neįpareigoti "PANEVĖŽIO" klubo prisiimti atsakomybę. Nėra mano, kaip klubo vadovo, paraiškos, finansinių įsipareigojimų ir t.t. O jei federacija priima pažaisti visus kas tik atvažiuoja - tai šaunu, kaip sakoma: "PER MASIŠKUMA Į MEISTRIŠKUMĄ".

"OPTIMISTAMS", kai "Panevėžio" klubas dalyvaus čempionate, čempionų medaliai jums ir liks svajonėse, toli, toli... Kaip pvz.. Mūsų klubas 23 kartus iš eilės laimėjo uždarų patalpų čempionatus, 12 kartų buvome pirmi stadionuose... Kas gali tuo pasigirti... Ir išvis mokykitės kol mes esam, o ne kvailai kritikuokit, jei ne "Panevėžio" mokykla tai būtumėt dar labai toli iki tokio lygio kokį dabar turite... Mes esam ir busim stipriausi

Pagarbiai,
Virginijus Kulišauskas


Komentarai
Parašė Artas. Data: 25. Balandis 2007, 19:34:
nemanau kad busit stipriausi..

Parašė mazday. Data: 25. Balandis 2007, 22:28:
Hmmm kazkaip jus cia labai drastiskai pareisket savo mintys...
Tiek to mes palauksim dar kokiu s 5 metus ir paziuresim ar isvis liks tokia komanda kaip Panevezys ( ir salej ir lauke )
Del salygu sutinku,sunkios bet ka padarysi yra kas yra.
O del tu medaliu, pasakyk ar europos cempionatose turejot medalius?!

Parašė Arturas. Data: 26. Balandis 2007, 07:09:
mokytis nera kur net is jusu-kada RINKTINEI PASIRODIDAVO JUSU ZAIDEJAI-Valentas ir Darius kada buwo atvazive i rinktine 2005m atware pamate kad vien jaunimas ai taI KA CIA GALVOJA SU JAIS LAimesi ir isvare tai is ko mokytis tada galima ka????? o kaip dabar is europos grizom tai jau klausiat kaip ten kas???/ kodel mus qasistiprinimui nepaimet- jus 23 kartus championai tai vaziuokit i europa ir zaiskit jai tokie geri jus ir visus aploset.vaziuokit nea ZUVEDRAI-ARDUI kraukit o europos kliubams,jus zaidet tada kada nebuvo dabartines zuvedros ardo- bnatsimenat jus zuvedra pries 4metus suvalget 15- LAUKE LAUKE ir Gavrilovas pasake paziuresim kas bus po 5metu)))) taip ir atsitiko Lauke galima jau jus aplost=tas patc bus su INTA po metu ar 2,Laimes 23kaRTUS SALEI IR KAS TADA???? JIE JAU SU JUMIS LYGIOM VARO-VAIKAI O JUS MEISTRAI JAU ASAI RIEDULIO.

Parašė Arturas. Data: 26. Balandis 2007, 07:11:
PASAKYSIU VIENA AUGINKIT SAU PAMAINA -JIA NORIT KAD JUSU KOMANDOS VARDAS ILGAI ISLIKTU RIEDULY. IR VAZINEKIT I EUROPA SALEI TEN RODYKIT KO VERTI JUS!!!!!

Parašė Arturas. Data: 26. Balandis 2007, 07:13:
sTIPRIAUSI ESAT IR BUWOT TIK LIETUVOI____ tik daugiau nekur.

Parašė paukstis. Data: 26. Balandis 2007, 10:56:
Klausykit Panevėžio treneri. nebejuokinkit gal jau žmonių su savo tokiu laišku. Gal kažkada ir buvo Jūsų klubas stipriausiais, bet tik Lietuvoj. Jeigu klystu priminkit savo pasiekimus Europos čempionatuose, o ne Lietuvos lygyje.
Turėtų būti gėda priminti savo praeiti, kai vaikam mušdavot po 15 įvarčių...

Parašė elis. Data: 26. Balandis 2007, 11:07:
Arturai - su kuo tu galvoji galima pasiekti kazka Europoje - su vaikais, kaip tu sakai, nors as manau kad 17-18 metu tai jau ne tokie vaikai, paklausk Jaros ka tokie "vaikai" gali Olandijoje. Tie jaunuoliai tiek Zuvedroje ar Intoje daug ka galetu pasiekti jei pakeistu savo poziuri i sporta - nevartotu alkoholio, cigareciu ar kokiu kitui zolyciu, ka labai daznai dabar daro, vaziuotu i varzybas ir suprastu kad tai ne ekskursija, o atstovavimas savo miestui, saliai,jos prestizui. Taip neziurint, visu pirma savo organizmo, kiek galima pratempti 5-7 metus, o paskui aut. Jei Gavrilovas butu iki siol Zuvedra treniraves tai neuztektu nei 5 nei 10 metu kad pasiektumet toki lygi koki turite dabar, jus visi puikiai zinot kieno tai nuopelnas ir kas jums tai dave, pries 3-4 metus jus net neturejot elementaraus supratimo kaip teisingai zaisti ta rieduli, tik gaila kad kai kuriu vaikinu poziuris i sporta, jo etika neleido testi pradetu darbu, o jus tikrai turit potenciala, bet dabar neturit zmogaus kuris galetu perteikti zaidimo niuansu, esat komanda be trenerio. Rasai kad kai Panevezys zaide 20 metu atgal nebuvo Zuvedros, Ardo :) Buvo ne ka prastesniu komandu, net savo kovine dvasia - Kedainiai, Vilniaus Elektrografija, intrigos budavo cempionatuose kur kas daugiau nei dabar, buvo tokiu zaideju, kuriuos kviesdavo Lenkijos, Baltarusijos, Rusijos komandos dalyvauti TSRS ar Lenkijos cempionatuose, kuriu lygio net negalima lyginti su Lietuvos. Del Panevezio dalyvavimo Europoje, tai ar bent zinai kiek kainuoja keliones ir kt.islaidos tokiom kelionem, atrask pinigeliu jei toks gudrus ir skaiciuoti moki, tai ir vaziuos i ta Europa, visi protingi kalbeti kol nereikia spresti finansiniu klausimu ir kol tai neliecia tavo asmenines kisenes. Federacija bejege tuo klausimu, o privatus sponsoriai nenori kisti ten kur nera jokios naudos. Tokia siu dienu realybe

Parašė elis. Data: 26. Balandis 2007, 11:37:
Pauksteli, labai jau i ereli pretenduoji jei tau suneli reikia kazkokius pasiekimus priminti, teveliai nelabai kulturos ismoke bendrauti su trigubai vyresniais, internete labai dideli sparnai isauga, aiksteleje drasa reikia rodyti. Pasikapstyk pats jei ka nori zinoti. Nesuprantu ko cia visiems labai idomu Panevezio pasiekimai Europoje ar Lietuvos, pradekit nuo savo kiemo, ar ka patys jame pasieket isimintino ?

Parašė mazday. Data: 26. Balandis 2007, 12:15:
Elis bet gi ne mes ta pradejom, gi viskas prasidejo nuo to laisko!
sUPRANTU KAD YRA SUNKIOS SALYGOS DB TRENIRUOTIS IR ZAISTI, paziurek kokias salygas turejo panevezys kada pradejo treniruotis ( turiu omeny ne aiksteles bet tuos finansavimus ir taip toliau ) tada sportuj skirdawo daug daugiau demesio nei db...
Bent jau man tai tikrai truksta rimto pasipriesinimo, bet jai zmones nori zaist tegul zaidzia, o ne kelia tokiu reikalavimu kaip per europos cempionatus.

Parašė Arturas. Data: 26. Balandis 2007, 14:33:
Eli olaNDIJOI KIEK RIEDULULINNKU KA????? PASAKYK ???? jaros klube kuris 3diviziobne zaidzia 700vaiku ir jie su lietuviais zaisdzia 0-0 tai normalu?????? mamau nea.o ka turi 0omoeny kas mum tai dawe???? ka ??? jai nea GAVRILOVAS ka??? JAI tury omieny M.NAVICKA???KLYSTI KAD JIS LABAI-NES BET KOKIAM TRENERIUI LENGVA PAIIMT TOS ZAIDEJU KURIE JAU ZAIST MOKEJO-GERAs treneris turi patc uzaugint nuo mazens o nea gaudinet paruostus zaidejus.tada ji ivertins.

Parašė Arturas. Data: 26. Balandis 2007, 14:38:
Eli tai eik tu padirbk treneriu musu-nera liet.treneriu riedulio nera kad vyrus galetu treneruot tik Romas Chmeliauskas gali kuris supranta zaideju psihologija ir padaro rezultata su tais zaidejais ka turi! sakai rieduly gere ruko zaidejai-o pvz turi sunu kuris turi TRENERI GERA SALYGAS KREPSINI neruko negeria-man idomu ar bus krepsininkas jis jai taip ivyks spausiu desns RANKA TAU!!!!!

Parašė elis. Data: 26. Balandis 2007, 16:33:
As turiu profesija ir darba Arturai, kuris mane tenkina ir neturiu noro gaisti laiko su "sportininkais", kurie nesupranta kas yra sportas. Sunus zaidzia krepsini, taip, bet jis nezudo savo organizmo nesamonem, nes supranta, kad jei nori kazko siekti, reikia is pradziu myleti save. Bus ar nebus pas ji krepsininko karjera laikas parodys, bet reikia pradeti nuo saves, o ne dairytis ka daro kiti. Visi tie 17-18 metu "profai" po 15-20 minuciu stadiono aiksteje, su visu savo nikotino ir galbut alkoholio bagazu pameta plaucius ir dairosi i atsarginiu suoleli, tai koks is jo gali buti zaidejas, tik tai dienai, bet be jokiu perspektyvu, na savo Lietuvos kiemo lygiui aisku uzteks :) Kol vaikai -tai gal ir suzaidzia su olandais 0:0, bet kai prasideda pasaliniu dalyku vartojimas, tai tuo viskas ir baigiasi.
Jei Gavrilovas buvo jus ismokes zaisti - tai as balerina :))), duok vaikui is gatves pirma karta lazda i rankas, tai ne ka blogiau pamus kamuoliuka nei tada jus muset.
Tarybiniais laikais mes, riedulininkai, neturejom tokiu aiksciu kaip dabar, labiau "bulviu" laukuose zaisdavom ir pinigai komandai buvo asmeniniai V.Kulisausko, o ne kokiu tai mistiniu dedziu is valdisku instituciju

Parašė elis. Data: 26. Balandis 2007, 16:52:
Jei ateity tu, Arturai, busi treneris, o manau kad tu tai gali, tai manau turesi savo aukletiniams rimtus reikalavimus, jei noresi kazka pasiekti ir nemanau kad tau butu malonu kai tavo aukletiniai slaistosi pakampem per varzybas kad "nupesti" duma ar pan., rimtam, issilavinusiam zmogui toks aukletiniu elgesys butu geda, juo labiau ne Lietuvoje. Subresit, suagsit, turesit savo vaikus ir suprasit kas buvo teisus, o kas ne, gyvenimas viska sustato i vietas.

Parašė mazday. Data: 26. Balandis 2007, 21:32:
Na del aklejimo tai tikrai, be pagarbos treneriuj nebus nieko, jokio darbo...
O del zaideju jau db galima pamatyt kas kuom uzsieminejo kaip buvo jaunas... Per tas pacias varzybas toj pacioj lietuvoj...
Bet problema nera treneis, o problema yra zaidejas , treneris tik turi pasirinkti ka daryt su juo...


Parašė Arturas. Data: 27. Balandis 2007, 13:24:
ACIU VIRGI sugalvojai gerai GALETUM SAVO KOMANDOS kKLIPELI PADARYT- kaip 23kartus Liet triumfavot visus zudet-JUS gi geriausiai is geriausiu-24kart kaip tapsit nmanau isvis bus svente jusu kieme-2008i Europa vaziuojat SALEI va poto ir padarykiy klipa- ir pwadinkit MES VEL CHAMPIONAI

Parašė kukulinas. Data: 27. Balandis 2007, 14:23:
ash nesuprantu kode lvisada elis raso ta pati per tapati???... beto del rukymo ir alkoholiu vartojimo kalti ne treneriai o tevai ir aplinka, juk treneris neismokys gyventi...galiausiai panevezys pasitrauke is cempionato del to kad nera kur nusiprausti??? situacija su futbolu lietuvoje yra labai panasi taciau tikrai niekas neverkia del dusu ar panasiai, tiesiog megaujasi zaidimu ir viskas.

Parašė arnaxaz. Data: 28. Balandis 2007, 08:39:
ir beje... kas nori ... tas ruko.. kas nenori neruko... jai tu nori rukysi, jai nepatinkau tau tas taj .. nerukyk ir negerk...

Parašė glupstwo. Data: 2. Gegužė 2007, 10:51:
Na, arogancijos tas veikėjas iš Panevėžio tai galėtų nemokamai padalinti :)~
O šiaip pas tą žmogų sveiko proto grūdelis vienas kitas dar užsilikęs. Kalbėkite kaip norite, bet jei praustis kūdroje - tai jau geriau pirmenybių iš viso nerengti. Tokie dalykai parodo ne tik ubagišką riedulio finansavimą, bet ir vadų atsainų požiūrį. Ne pokaris už lango, o XXI amžius.

Parašė virgis. Data: 2. Gegužė 2007, 21:39:
Dziugu nors vienas zmogus teisingai regavo i straipsnyje keliama problema.Taigi juk XXI amzius...ir ne pokario metas..Ir federacijos pravedami cempionatai tai ne UAB renginys, kaip noriu taip vedu ir dalyvaujantys gi ne avinu banda!!!


Parašė mazday. Data: 7. Gegužė 2007, 17:19:
O gal nusileiskit ant zemes?!
Kas nori tas zaidzia nepatinka nedalyvaukit ir tiek...
Ka jus norite tuom pasiekti??????


Parašė Rekasius Vytautas. Data: 23. Lapkritis 2008, 21:09:
Vaikeliai, jus labai toli iki PANEVEZIO lygio, nes vis seneliai nugali jus kuria be treniruociu duoda jums riedulio pamokas. KADA GI JUS MUS NUGALESIT ?


Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004