NAUJIENOS
UŽSIENYJE
INTERVIU
FOTOGALERIJA
SPAUDAI
DOKUMENTAI
ARCHYVAS
TARPTAUTINĖS VARŽYBOS
RINKTINĖS
EUROPOS TAURĖS
TURNYRAI LIETUVOJE
LIETUVOS ČEMPIONATAI
LAUKO
UŽDARŲ PATALPŲ
APIE MUS
FEDERACIJA
VEIKLA
KONTAKTAI
RĖMĖJAI
KLUBAI
STADIONAI
APIE ŽAIDIMĄ
TAISYKLĖS
ISTORIJA
VISIEMS
KVIEČIAME ŽAISTI
FORUMAS
NUORODOS
ENGLISH
NEWS
INTERNATIONAL CAMP
JŪSŲ NUOMONĖ
VARTOTOJAMS
Vartotojo vardas

Slaptažodis



Registruotis
Pamiršau spaltažodį
MŪSŲ DRAUGAI

"Ardas-Rudamina" - čempionas!
13. Birželis 2008, 21:15

Antros vyrų čempionato finalo serijos rungtynės po 2 kėlinių ir pratęsimo vėl nesibaigė, o 7 metrų baudinių serijoje sėkmė dar kartą lydėjo Vilniaus "Ardą-Rudaminą", kuris laimėjo finalo seriją rezultatu 2-0.

Pirmas kėinys po atkaklios kovos baigėsi lygiosiomis 0:0.

Antrą kėlinį dominavo Vilniaus "Žvėdra-Tauras". 58 min. Giedrius Adomavičius pataikė į virpstą ir iš karto po to sekusi "Ardo-Rudaminos" kontrataka baigėsi įvarčiu. Pasižymėjo Artūras Zaleskis.

Vis dėlto "Žuvėdra-Tauras" išsigelbėjo. Jau 62 min. Česlavas Pašnekovičius išlygino rezultatą 1:1.

Per likusį laiką komandos įvarčių nepelnė - teko žaisti pratęsimą.

Per pirmą pratęsimo kėlinį teisėjai dėl pažeistų taisyklių neįskaitė dviejų "Žuvėdros-Tauro" taiklių smūgių ir kėlinys baigėsi be įvarčių.

Dar 7 min. 30 sek. laiko auksiniam įvarčiui pelnyti.

Įvarčių taip ir neįmušta. Mušami 7 metrų baudiniai.

Loterijoje sėkmė vėl lydėjo "Ardą-Rudaminą", kuris baudinių seriją laimėjo rezultatu 3:2 ir vėl tapo Lietuvos čempionu. Sveikiname nugalėtojus!


Komentarai
Parašė arnaxaz. Data: 13. Birželis 2008, 23:46:
Vienas ivartis buvo teisetas !
ir nepazeistas , graudu kad teisejai nezino taisykliu visu....
is mazo kampinio buvo teisetas ivartis ! ;/

Parašė mana. Data: 14. Birželis 2008, 01:23:
Teisėjai irgi žmonės.Jie taip pat klysta.Tai žmoniška.

Parašė arnaxaz. Data: 14. Birželis 2008, 10:41:
suprantu :)


Parašė sirvintai. Data: 14. Birželis 2008, 14:26:
panevezys mldc laimejo ;)

Parašė negriuke. Data: 14. Birželis 2008, 16:42:
Baudiniu serija bajgesi 4:3 o ne 3:2 :]]]]

Parašė ziurovas. Data: 14. Birželis 2008, 16:56:
Sveikinu ARDO treneri ir vyrus. Taip ir toliau, 4 metai is eiles - dar ne pabaiga. O stai Zuvedros zaidziantis treneris turetu atsistatydinti. Ardas - be treniruociu Lietuvos cempionai, o Zuvedra 2 kartus per savaite treniruojasi ir nieko nepavyksta, ajajai! Vyrai, ar negeda?

Parašė nesvarbu. Data: 14. Birželis 2008, 17:12:
Sveikinimai Ardui!!!!

Parašė paukstis. Data: 14. Birželis 2008, 20:40:
Klausyk tu ziurove, kas zaidzia treneris ar zaidejai? Visu pirma pas Arda yra kokia patirtis, visu antra Zuvedros sastate zaide tris vaikai, kurie galetu tikti kai kuriem Ardo vyram i vaikus.Tqip, kad palygink Ardo paotirti ir tu triju vaiku.
O kalbant apie trenerius, lygiai ta pati tik jau daug anksciau galejai pasakyti Gintros treneriui, nes jo vadovaujama komanda jau senokai negali iveikti HFTC komandos. Taip, kda savo nevykusius komentarus gali pasylaikyti sau!!!

Parašė arnaxaz. Data: 15. Birželis 2008, 00:06:
pauksti ;D
tie 3 vaikai , gerokai geriau zaidzia uz puse ardo komandos....
ir eiliniuose cempionatuose musa ARDUI ivarcius vaikai ?
tai negeda jiems?
kad gauna ivarcius nuo vaiku ?


Parašė mazday. Data: 15. Birželis 2008, 00:14:
As paziureciau ka ardas butu dares be 3 pnvz zaideju ... kalbet visi kieti....

Parašė ziurovas. Data: 15. Birželis 2008, 13:07:
Klausykit jus: PAUKSTI, ARNAXAZ, MAZDAY. ARNAXAZ, jei tie vaikai musa ARDUI ivarcius eiliniuose cempionatuose, tai kodel neimuse tiek, kad butu nugaleje per super finalus. Negi visus ivarcius imuse cempionate ir nepaliko super finalams? PAUKSTI, jei treneris nesugeba vadovauti komandai, tai tegu ir nevadovauja, o be trenerio gal ir butu geriau. Apie moteru zaidima ir trenerius nieko negaliu pasakyti, nes nesidomiu, zinau, kas zais super finale ir tiek. MAZDAY, tik siemet Panevezys uz ARDA zaide. Bet kazkodel ARDAS iki siemet be Panevezio 3 metus is eiles cempionais tapo. Ka pasakysi?

Parašė kukulinas. Data: 15. Birželis 2008, 15:42:
nereikia cia jokiu komentaru. ,,siais metais ardas 1 ir visx :] gal kitais metais bus kitaip......

Parašė kaplei. Data: 15. Birželis 2008, 16:44:
ziurovas dabar klausyk . treneris cia is vis ne prie ko , musu zuvedros treneris tobuleja su kiek vienom rungtinem , ir tai matosi , siemet Ardas buvo stipresnis uz mus ne meistriskumu , o noru , vat sita situacija iskirtine dabar ne treneris kltas , o zaidejai . AS NORECIAU ATSIPRASYT SAVO TRENERIO KLUBO PREZIDENTO IR VISU MUSU KOMANDOS (ZUVEDROS) SIRGALIU KURIE MUS PALAIKE VISA SITA SEZONA UZ TAI KAD NESUGEBEJOM ISKOVOTI ISSVAJOTOSIOS PIRMOSIOS VIETOS . Mano treneris supras kuris is jo zaideju parase sita komentara . pabaigoje noriu pabrezt kad visa musu komanda didziojasi turedama toki treneri , manau jis padare viska netgi daugiau kad mes laimetume sita cempionata , bet siemet mum tikri pritruko noro . TRENER SPASIBO TEBE ZA PRODELANUJU RABOTU , JA GORZUS TEM CTO TRENERUJUS U TEBIA

Parašė arnaxaz. Data: 15. Birželis 2008, 16:51:
ziurovas :
yra toks dalikas kaip jaudulys ....
pries rungtines , reikia laimeti ....
ir tada pradedi jaudintis , niekas neiseina...
o per paprastus cempionatus iseini kaip niekur nieko ir zaidi....
tai priklauso nuo tavo zaidibines patirties....
:)

Parašė arturas. Data: 15. Birželis 2008, 19:30:
Ziurove malonu buvo isklausyt tavo nuomone ir supratima apie rieduly!!!!!!!!!! Tu tik dziaukis kad yra tokia komanda kaip ZUVEDRA kuri visur zaidzia finaluose tiek salei,tiek lauke ir kovoja su vyru komandomis sios komandos vidurkis yra 19metu ir mes zaidziam musu zaidejai vaziuoja zaist uz ARDA EUROPOS KLUBO CEMPIONATUOSE,musu komandos nariai sudaro daugiau nei puse rinktines vyru ir jaunimo,tai kam sakyt kodel ir kaip mes jus ne aplosem!! jus laimejot ir tiek dziugu jus stipresni buvot ta akimirka---- o Treneris zuvedros tik bando jo tapti ir dirba 2metus ir jai per du metus is eiles pralose Ardui finale ir jis blogas)))) gali but kazko jis nepadare ----as tik palinket noriu kad jus turetumet ateiti jaunu treneriu ir jusu klubas ne TIK LIETUVOI LAIMINETU BET IR EUROPOI KAZKA PASEKTU,KAIP TAI PADARE ZUVEDROS KOMANDA 2-KART IS EILES ATSIVEZE BRONZA IR NESVARBU IS KOKIO DIVIZIONO.

Parašė arturas. Data: 15. Birželis 2008, 19:31:
SVEIKINU ARDA TAPUS 2007-2008metu Cempionais GERAS FINALAS BUVO.Marko Saunolis pavarei

Parašė arturas. Data: 15. Birželis 2008, 19:39:
ZIUROVE!!!!!!!!!!!!!! KODEL NEPASIULEI ATSISTATIDINT ARDO TRENERIUI PO EUROPOS KLUBO CEMPIONATO????????????????????? ka?????????????? o PO LIETUVOS KUR DALYVAUJA 5 komandos ir po itemptos kovos siulai atsistatidint Zuvedros treneriui ka????))))))))) niekada to nebus pralose Zuvedra 2 kartus prie sio trenerio darbo gal pralos dar o gal ir niekad nepralos ber treneris liks savo poste dar ilgai!!!!! TRENERIS BUVO,YRA.IR BUS ZUVEDROI.KAIP JAI BE BUTU BLOGAI AR SUNKU NIEKAD NEPALIKS ZUVEDROS KOMANDOS. DUOK DIEVE KAD JUSU KOMANDA TURETU JAUNU TRNERIU ir iskeltu jusu kluba ilgai ilgai aukstumoi.

Parašė kaplei. Data: 15. Birželis 2008, 20:37:
Neobroscai vnimanija Artur na etogo umnika , on tebia prosto provociruet ctobi ti zlilsia


Parašė kaplei. Data: 15. Birželis 2008, 20:39:
Jara u nas toze 2 igroka s sirvintaja takcto , tocto za nih panevezis igraet - eto nicego takogo , nam bez giedriusa i alvarasa toze bilob tiazelo


Parašė arnaxaz. Data: 16. Birželis 2008, 00:07:
sto pravda to pravda ;}

Parašė virgis. Data: 16. Birželis 2008, 10:56:
Nu ka truputi pasidziauget ir uzteks.. Reikes gal rudeni Panevezio komanda isstatyti, tat liks jums komentuoti ir pestis del sidabro medaliu..
lazdu tik nezinau ar rasim..?

Parašė Suprantantis. Data: 16. Birželis 2008, 13:20:
Lazdų rasim, paskolinsim.Jūsų komandos žaidėju patirtis ir meistriškumas Lietuvos lygyje- nuostabus.Bet girtis ,kad tik dalyvaujat
ir tapsit čempionais mažu mažiausia nekuklu.Dalyvaukit, nugalėkit ,papuoškit Lietuvos čempionata savo puikiu žaidimu-tada turėsit
pilną teisę sakyti- grįžom, nugalėjom. O dabar tai tik pliurpalai ir arogancija...

Parašė lukasenko. Data: 16. Birželis 2008, 14:33:
sweikinimaj Rudaminos Ardo komandaj tapus lietuvos cempionajs

Parašė virgis. Data: 16. Birželis 2008, 16:05:

Iš Rudaminos priklauso...!!!

Parašė paukstis. Data: 16. Birželis 2008, 17:01:
Ziurove, arba tu nieko nenusimanai apie komandini zaidima arba tu esi toks tupu tupas!Jeigu zaidejas padaro klaida, treneris nebegs i aikste ir neistaisys kiekvieno zaidejo klaidu!Kiek zinau sitas treneris komanda treniruoja apie 3 metus, tai nenorek, kad iskart besiformuojanti komanda taptu cempionais.
Jeigu domiesi futbolu tai tikriausiai pasiulytum atsistatydinti ir Graikijos rinktines treneriui, nes jo komanda jau po pirmo rato iskrito is toliasnio pasirodymo. Manchesterio komandos treneriui, nes kelis metus is eiles negalejo tapti cempionais. Taip, kad su savo pasilymu gali patyleti.
Tikriausiai esi tikras neismanelis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Parašė mazday. Data: 16. Birželis 2008, 19:24:
LOL... ale cia pas jus misios kazkokios isejo o ne forumas ;p

Parašė ziurovas. Data: 18. Birželis 2008, 10:26:
Sveikas ARNAXAZ. Vat cia ir yra tas dalykas, susitvarkymas su jauduliu, jo nugalejimas. Ardas ta padare, o jus nesugebejot.

Parašė virgis. Data: 18. Birželis 2008, 12:26:

Nu negali buti... , kad tie ,, Zuvedriukai-Caikauskiukai" taip greit ,,susijaudina" cia jau tavo fantazijos,tai ka jie darytu jei zaistu pries ,,Panevezio" komanda -tai ka visai i kelnes pridedu...nu negali buti , nu tu ..!
Tai gal mums dar si rudeni nedalyvauti, subreskit,psichologa pasikvieskit..?

Parašė paukstis. Data: 18. Birželis 2008, 13:39:
Dalyvaukit tikrai norim jusu lauke pamatyt kaip atrodysit salei pamatem kad galit. o lauke pamatem jusu lyderius kaip jie juda ir kokioi formoi. Salei dar jus Stiprus lauke nea tikrai jau)))) . O LAUKE TIK DALYVUKIT o nea zadekyt kad zaisim,zaisim ,ir nera.

Parašė ziurovas. Data: 18. Birželis 2008, 14:18:
Pauksciuk. Gal nezinai koks Panevezieciu amziaus vidurkis? Kai Jusu komandos vyrai sulauks tokiu metu, sukurs seimas, ir visi dirbs, tada galesim pasneketi. Panevezieciai nebe jauni, kaip jus, Ardas irgi surinkes ne 18 -kinius. Jus jauni ir turit but greitesni, Jus treniruojates - turit but geresni.
Bet gal reiketu pasneket apie kita ZOLES RIEDULIO puse. Po 5 metu, su kuo zaisite zoles rieduli? Tik su Sirvintiskiais? Ar yra kituose klubuose pamainos? Ar sukursit kazkokia 3 komanda, tik tam, kad ivyktu Lietuvos cempionatas? Pagalvokit visi apie tai.

Parašė ziurovas. Data: 18. Birželis 2008, 14:23:
Dar klausimas ar yra kur persirngt ir po varzybu nusipraust. O tai persirenginejat prie masinu ar po medziais, juk salia yra mokykla, ar ten negalim? Butu malonu matyti ir Panevezy, ir kitas komandas kurios tik gali dalyvauti, juk butu idomiau visiems.

Parašė virgis. Data: 18. Birželis 2008, 15:00:

Amziu musu ..i pasa neziuresim..!!! o ka dar praustis nera kur .. na nezinau, nezinau gal dar pora meteliu palauksim, mes prie konforto priprate. Pasitreniruokit, ant kampiniu padirbekit,greituma lavinanciu pratimuku reiketu, o tai musu Galis ten begioja pro jus kaip pro stovincius...

Parašė virgis. Data: 18. Birželis 2008, 15:01:

Amzius musu ..i pasa neziuresim..!!! o ka dar praustis nera kur .. na nezinau, nezinau gal dar pora meteliu palauksim, mes prie konforto priprate. Pasitreniruokit, ant kampiniu padirbekit,greituma lavinanciu pratimuku reiketu, o tai musu Galis ten begioja pro jus kaip pro stovincius...

Parašė arturas. Data: 18. Birželis 2008, 19:33:
Ziurove ir Virgi klauset ar zuvedriukai pridare i kelnes ir kodel paluzo ir saket Gerbemas Treneri V.Kulisauskai ,ar jai zaistume su Paneviziu pridetume i kelnes. Atsiminkyt kaip pres 7 metus siauliose debiutavo zuvedros-tauro komanda kuriu zaideju amzius buvo 14-15 ir ir mes pralosem 21-0 pamenat??????????????? ir kazkodel nemetem ta sporta ir neverkiam kam cia mums zaist po tokiu rezultatu ir buve 30 gave salei su rinktine ir zaidem toliau zmones saipesi--- o paskutini kart lauke??? Kedainiuose ar siauliose kada zaidem su Paneveziu koks rezultatas buvo parasykit treneri,o dar sakot kad i kelnes pridesim jai su jumis zaisim))))))))) nepridejom po 21-0 nepridesim ir dabar mes tik uz kad zaidziam su tokiais varzovais.o kaip nebus jusu Cempionate Zaisim su Sirvintais,Su Siauliais kur Auga jaunimas,su rudaminos dubleriai jai tobules!!!!!!!! BET NIEKAD NESAKYSIM kaip jus sakot Zuvedriukai-Caikauskiukai prides i KELNES

Parašė arturas. Data: 18. Birželis 2008, 19:38:
ZIUROVE REIK DZIAUKTIS Kad yra kur zaist - turesit aikste darykit bea lieka rubines, dusus, baseinus, PANEVEZYS TOKIE KETI TIEK METU CEMPIONAI IR AIKSTES NETURYT O TIK PIZDAVOJAT KAD JUMS POTOGUMU REIKIA ATVAZIAVO V.Jankevicius su DARIUKU atzaide vyrai ir neverkia kad jiems ko reikia ar dusu ar rubiniu-pasidziauge kad pazaide ir laimejo ir Dziugu kad jie dar nori zaist ir elgesi kaip profisionalai ateina po rungtyniu ir is ju Lupu isgirdi saunuoliai vyrai gerai zaidet---sako, MALONU KAIP SAKO TOKIE ZAIDEJAI))))))))))))))

Parašė ziurovas. Data: 19. Birželis 2008, 14:18:
Sveikas Arture. Nelabai supratau - tu nori pasakyt, kad aikste yra Zuvedros? Na nezinojau, kad Zuvedra toks turtingas klubas, gal dar ir alga jums moka? Nejuokink zmoniu, gal galvoji, kad aikste kainuoja 2litus?

Parašė mazday. Data: 19. Birželis 2008, 14:38:
paklausk kas priziuri ta aikkste koks klubas?????????? KADA turesit aikste savo miesteli tada mes atvyksim ir deliosim minusus ko nera ir kas blogai.

Parašė arnaxaz. Data: 20. Birželis 2008, 00:25:
va va va !
aikste priziurim,saugom,tvarkom PATYS !


Parašė arnaxaz. Data: 20. Birželis 2008, 00:27:
Lb butu gerai jai Panevezio komanda prisijungtu ir lauko sezone,
o ne vien tik saleje rodytu gerus rezultatus....
Ziurovas :
tai tegul Panevezis , Ardas ~ auginasi sau zaidejus kurie galetu po 5metu juos pakeisti....
kad jie galetu debituoti lietuvos chempionatuose...
:)

Parašė arnaxaz. Data: 20. Birželis 2008, 00:29:
ir tada tikrai nebutu tokiu dalyku kaip :
Panevezieciai nebe jauni, kaip jus, Ardas irgi surinkes ne 18 -kinius. Jus jauni ir turit but greitesni, Jus treniruojates - turit but geresni.
uzsiaugins atzalas, zais kartu su jom mokys savo technika ir taip kils zoles riedulys o ne sedet ir laukt nezinia ko....


Parašė paukstis. Data: 20. Birželis 2008, 16:54:
Prie ko čia amzius, niekas neuzsiminė apie amžių, tik sakiau, kad kai kuries jau matėm kaip ji juda.Apie metus nieko nepaminejau.
Aš esu paprastasstebėtojas, o ne žaidėjas, bet kaip matau apie žaidime nusimanau daug daugiau nei tu žiurove. Koks tau skirtumas su kuo žais ta Žuvėdra, užsiauginkit ir jūs sau pamaina, o nelaukit kol kiti už jūs tai padarys...........

Parašė sliekis. Data: 20. Birželis 2008, 19:07:
Ale atsiprasau,cia priskaityt galima daug izeidinejimu is visu pusiu,bet kam kazka sakyt,reik laukt,ir ziuret kas bus toliau,po 5,ar 10 metu,bus atzalos ar ne,bus stadionai ar ne,patobules zuvedra ar ne,o tai kad jus cia ant zodziu duodates,nemanau kad yra vyriska:)


Rašyti komentarą
Jūs nesate prisijungęs su savo vartotojo vardu! Jei nesate prisiregistravęs, galite tai padaryti čia

Lietuvos žolės riedulio federacija ©2004